Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Frederika

13. 3. 2011 0:52
autosedačka

Já si koupila autosedačku zde http://www.safetybaby.eu a jsem moc spokojená.

0 0
možnosti

bitkar

7. 3. 2011 12:26
spotreba statu

by me zajmalo jestli stat dlouhodobe utraci vic a presne kolik. Mi prijde, ze se prijmy statu zvysujou, ale stale to nepokryva celou spotrebu. Pritom kdysi prijmy statu byly, si myslim, mensi a statu ty penize stacili na vyrovnany rozpocet. Cely to je nejaky divny. Kez by lidi otevreli oci!

0 0
možnosti

vmlich

4. 3. 2011 15:11
Vyrovnaný rozpočet

V diskusi bylo několik dotazů, jak vyrovnat rozpočet. Nástin řešení "svobodných" je zde: http://www.svobodni.cz/snizte-schodek-statniho-rozpoctu/ - pripomínám, že ty tmavě zelené čáry pro jednotlivé oblasti se rozbalí kliknutím. A je to už přes 1 rok staré.

0 0
možnosti

Jan.Vesely

6. 3. 2011 18:21
Re: Vyrovnaný rozpočet

Aha, přes rok staré a některé návrhy jsou z ekonomického hlediska dávno označeny za populistický nesmysl, který přinese jen část deklarovaných peněz, rozhodně ne všechny.

Nehledě na to, že i v jednom rozhovoru pan Mach osobně prohlásil, že některé návrhy Svobodných jsou prozatím nerealizovatelné. Takže zatím fikce a scifi.

0 0
možnosti

Jan.Vesely

3. 3. 2011 23:17
Pane Machu, neplačte.

Má to pár pozitivních stránek. Zde jsou obě.

a) Začne se konečně danit spotřeba a tak různí zadlužení a vykutálení bývalí místopředsedové bez majetku, také trochu konečně přispějí do státní kasy. Stejně jako ti, co pravidelně přeoptimalizují daně, aby neplatili nakonec nic ani z příjmu, ani ze zisku.

b) Pokud se někdy dostanete k moci, budete mít šanci dostát svým slibům a konečně zrušit daň z příjmu a nechat jen danit spotřebu.

0 0
možnosti

FiS95

5. 3. 2011 15:15
Re: Pane Machu, neplačte.

a) Ano, začala se danit spotřeba. Ale nepřijatelnou sazbou a navíc se nepřestal danit příjem. Nic pozitivního na tom není. Lůza tleská že "obscénně bohatí" a podobní budou platit a nevšimne si, že se daně zvýší i jim. Navíc Vámi nenávidění podnikatelé budou kupovat na firmu a DPH se vyhnou.

b) Nechápu jak svobodným k smazání dluhu a snížení zdanění pomůže takovéhle brutální snížení kupní síly obyvatel a poškození ekonomiky.

0 0
možnosti

Power-iet

3. 3. 2011 22:09
Nadpis ne třeba

Zdá se, že počínání nově zvolených stran snadně náhrává Svobodným. Zdání ale klame, je potřeba nejen číst články, ale podílet se do politiky aktivněji. No samozřejmě každý v rámci možností. V době před volbami bývá zvláštní atmosféra, kdy se lidé rozhodují, je ale potřeba mít jasno před tím. A jak v článku bylo naznačeno, na další volby máme čas a nám zbývá jedině pilně studovat a podoporovat to co považujeme za správné. R^ Petr H. (tak se dívám na obrázky, vlajku EU opravdu do žádného příspěvku vkládat nebudu)

0 0
možnosti

Obludni_K

3. 3. 2011 21:24
Takový vtípek býval

za socialismu. Prý se nedá nic dělat, bude se muset přece jen trošku zdražit. Ale jen věci co začínaji na "i". Takže: inkaso, i chleba, i mlíko, i maso.... Totéž vidíme teď. Nuž, vítejte ve vysněném socialis- ech co to kecám, kapitalismu! Rv

0 0
možnosti

FiS95

5. 3. 2011 15:21
Re: Takový vtípek býval

Ne, ten socialismus je správně. Jen se mu říká kapitalismus, aby na něj lidé zanevřeli a volali po dalších daních, další regulaci, dalším přerozdělováním atd. Bohužel to moc nevyšlo, tak se uchýlili k volbám pod falešnou vlajkou.

0 0
možnosti

sociokulturně znevýhodněný

3. 3. 2011 8:32
Kalouskův účet

Soudruh Kalousek spolu s ostatními eurosocialisty připravil lidi v tomto státě o více než 1000 miliard Kč, a to jen hlasováním pro biopaliva, podporu FVE a deficitní rozpočty.

Touto cestou již nelze jít dále, ty ztráty jsou obrovské. !! Je třeba omezit vliv státu, vyměňovat lidi nestačí. Převlékat kabáty už vůbec ne !!

http://kolarj.blog.idnes.cz/c/179479/Volili-jste-mensi-zlo-mate-zlo-trebaze-mozna-mensi.html

0 0
možnosti

echo.3

2. 3. 2011 22:50
Tak s tím něco udělejte!

Předsedo, na co tam máte Matějku?

Na Hradě už má vystátý důlek, a nic.

Vždyť se na to podívejte,...ještě tam stojí!...

         :o))

http://i48.tinypic.com/2usblat.jpg

0 0
možnosti

Carlos V.

2. 3. 2011 22:38
Naivní víra PM

Mám

pocit, že Petr Mach je ve svém zbožštění VK velmi, ale velmi naivní. Je

třeba přestat brát ohledy a přestat doufat, že koalici porazí pozdvižení obočí VK... který má těžko v úmyslu učinit více. Je třeba brát v potaz, že VK je technologem moci. Má sice v lásce své věrné, když semtam i upustí pár slov v prospěch svých nejvěrnějších, byť často nicotných a směšných. Ale v praktické politice je pragmatikem, když jeho "boj" je často spíše zástěrkou vážnějších problémů. Je třeba konkrétních ataků na ODS a TOP09. I pravicoví voliči jsou zhnuseni všemocným rozkrádáním, a

brečení ohledně daní je zvýšení pouze obrazem z krámu rozkradeného vládami levice i "pravice". Je třeba jít adresně proti vládě, ukazovat její rozkrádací zázemí na straně jedné a lásku k moci a ovládání druhých na straně druhé. A jestli se VK v kauzách staví na stranu vlády? Pak není jiného řešení a kritizovat i VK. Kauza rozkradeného SFŽP budiž

příkladem.

0 0
možnosti

G3000

2. 3. 2011 23:03
Re: Naivní víra PM

Ten článek je o VK? Nějak jsem si nevšimnul:-).

0 0
možnosti

roman036

2. 3. 2011 22:03
Prezident to nesmí podepsat.

A když podepíše, tak Matějka nebude salutovat u jeho projevu a Jedlička mu spálí standartu. Pomsta od Svobodných bude sladká:-P

0 0
možnosti

echo.3

2. 3. 2011 22:42
Re: Prezident to nesmí podepsat.

Tak sladkáááá!

       :o))

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS