Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan.Veselý

4. 8. 2012 1:32
Pane Machu, přečetl jste si ty články, na které odkazujete?

Protože pokud ano, tak jste napsal neuvěřitelnou ptákovinu. Vy si myslíte, že po vzoru Klause se někdo další může stát...  Z "průměrného ekonoma" až "špičkovým ekologistou"?  ;-)

0 0
možnosti

roman37d

2. 8. 2012 8:39
Mach zase řeší krávoviny.

Jestli taje v Grónsku nějakej ledovec a jak moc, je většině občanů ČR naprosto ukradené. Mají totiž absolutně jiné starosti. Například ty, že když někdo získá funkci, tak si na úřad natáhne svoje kamarády kteří sice dělají úplné prd, zato jsou královsky honorování.

4 0
možnosti

ODSCSSD7

2. 8. 2012 8:58
Re: Mach zase řeší krávoviny.

Nejsem si jisty, ze Mach byl ten, kdo zacal tuto "kravinu" resit..

2 0
možnosti

hovn

2. 8. 2012 8:22
Netuším,

co nutí lidi dělat ze sebe tatrmany, i když u pana Macha je zdroj naprosto jasný

6 0
možnosti

holkazhane

2. 8. 2012 8:11
Autor je politik,

pro mě zcela nevolitelný. Jen nadpis mě zaujal a Mach nepřekvapil. Evidentně mu grónský ledovec leží na srdci víc, než je ochoten dávat najevo.

3 0
možnosti

dluhousek z narodni fronty

1. 8. 2012 23:00
Prvni odkaz a prvni veta

Během pouhých čtyř dnů roztál v červenci téměř celý POVRCH grónského kontinentálního ledovce.

jak muze tady nekdo machovi tleskat je pro mne naprosto nepochopitelne. maximalne to muze delat nejaky minimalne gramotny clovek co ma jen stranickou smenu u svobodnych

6 0
možnosti

albertan_bear

1. 8. 2012 23:05
Re: Prvni odkaz a prvni veta

V tom s vami souhlasim.

.

BTW presne tak stupidne jako Mach reaguji i populatori oteplovani ve vedeni IPPC - viz jejich Himalajske ledovce ci vzestup hladiny mori (10x predimenzovany) ...

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

1. 8. 2012 22:20
Už i Vy, Machu?

Proč si myslíte, že povinností pravicového politika je bojovat s ekology a profilovat se jako odborník na klima? S oteplováním je to složité, ale tak úplně to snad nemá vliv na stav české politické scény. ODS se se vším úsilím znemožňuje, ale Vy se místo toho, abyste předvedl kvalitní reálnou pravicovou politiku, snažíte opičit po hradním pánovi. Takhle budete nadosmrti za exota. Škoda, já myslel, že přece jen máte určitou inteligenci.

8 0
možnosti

Vím, že něco vím?

1. 8. 2012 22:32
Re: Už i Vy, Machu?

Obyčejný člobrda, to je něco jako, téměř blb.

3 0
možnosti

ultraviolet

1. 8. 2012 20:56
Velmi nekvalitní blog

!!

14 0
možnosti

cerny.prem

1. 8. 2012 21:40
Re: Velmi nekvalitní blog

velmi nekvalitní ultra violet

3 0
možnosti

sir Hurnprey II.

1. 8. 2012 18:40
Ale prdlačky, mistře demagogu.

Potřeboval byste slovy klasika něco s čurci na drobno. Nečtěte jen nadpisy a používejte hlavu, nejlépe svou vlastní. Slovní spojení "celý gronský ledovec" jste si v okurkové sezóně vymyslel úplně sám? Jen na ukázku první 3 vaše odkazy, všímejte si laskavě zvýrazněných slov. Pro pořádek zkuste, milý alarmisto (;-D) uvést, který český novinář tohle napsal. Podle mě je to čistě váš vymyšlený blábol a vaše snaha to interpretovat tak jak potřebujete. Pokud ze sebe neděláte záměrně hloupějšího, tak  potěš koště, až se dostanete do sněmovny.

Během pouhých čtyř dnů roztál v červenci TÉMĚŘ celý POVRCH grónského kontinentálního ledovce.

Každý rok v létě přirozenou cestou obvykle roztaje led zhruba na polovině PLOCHY ledovce.

NASA: Roztál rekordně velký KUS grónského ledovce.

Celý a bez povrchu, to si může myslet jen Mach. Při minimální inteligenci nebylo třeba vysvětlovat, co se ztratilo v překladu.

16 0
možnosti

Petr4905

1. 8. 2012 18:50
Re: jenže ty alarmistické napisy jsou úmyslné.

oni vědí, že většina články ani nečte a v hlavě se jim usadí ta co je v nadpisu.

1 0
možnosti

Vegan

1. 8. 2012 18:11
Vidím,

že se vám tady usadili různí ahašveři a Dluhoušci, no jo, blogeři jsou na dovolené, je málo článků. Diskutéři se koncentrují pod články těch skalních, co ještě píšou a povolujou diskuzi. R^

1 0
možnosti

Nakladana_Vokurka

1. 8. 2012 19:31
Re: Vidím,

No to víte, slečno nebo paní Vegan, je okurková sezóna. Mach udělal rozbor titulků v médiích, vy zase rozbor "hajlujícího" německého prezidenta na OH. Možná, že když zkusíte napsat už konečně něco vlastního a neopsaného, tak se dočkáte i seriozních diskuzních příspěvků.

Ani ta návštěva sektářského vůdce Romneyho v Izraeli není příliš zajímavá. Ten životopis šáhnutého mormona si každý vygoogluje jako vy, když bude chtít. Ten jeho kladný vztah k Izraeli je sice hezký, ale když někdo věří a tvrdí, že kdo bojoval proti Satanovi v meziplanetárním prostoru tak má bílou kůži a kdo byl neutrální tak ho Bůh potrestal černou kůží, že Ježíš se zjevil v Americe a Izraelité přišli do Ameriky 400 let př. naším letopočtem, tak je podle mně spíš magor. Ani se nedivím, že už pod svými "články" ve kterých o sobě hovoříte v mužském rodě už nepovolujete diskuzi.

8 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky