Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No, nevím jak vy, ale já na fotce vidím jasně Barrosa. Je to prostě on ;-)EU -> Rv[>-] -> R^V

1 6
možnosti
JK

Takže to není prezident, ale jinak je vše správně :-).

1 6
možnosti
Foto

Česká republika je součástí Evropské Unie a většina členů EU považuje modrou vlajku s dvanácti žlutými hvězdami za oficiální vlajku EU. Jakou vlajku používá Asie kam nás má přivést neoliberální ideologie Svobodných nevím. Možná rudou vlajku lidové Číny. Z mého pohledu beru raději tu Evropu. Navíc va vlajka je opravdu hezká.

11 7
možnosti
JH

J25i17ř86í 39H53a16n41s

7. 2. 2013 15:49

:-)Hezká pro vás, pro mě taky. Jenom klausofským Machovcům a paličům se modrá vlajka nezajídá.

11 3
možnosti
MN

Mohl by pan Mach ctít demokracii a výsledek prezidentské volby? Mohl sám kandidovat nebo vystavit kandidáta. Jo oni někoho podporovali, hmm a ten dopadl jak?

Proč by vítěz se měl podřizovat někomu, kdo ani nebyl schopen vystartovat?

7 4
možnosti
MB

M31i31l65o95š 49B25é93m

8. 2. 2013 0:09

Ať vyhrál kdokoliv, měl by ctít právo a principy omezenosti a legality výkonu veřejné moci. Užívání modrého praporu s hvězdičkama není, narozdíl od státní vlajky, nebo standarty prezidenta, upraveno žádným zákoným předpisem.

0 6
možnosti
JJ

Vrtalo mně v hlavě.....8-oKdo je ten, co mu vadí modrý prapor s hvězdičkami, symbol EU? Kdo je ten, kterému vztyčení takové vlajky přijde odporné a EU přirovnává k Hitlerovi a nacistům na přažském Hradu?

Kdoo je P.Mach ve skutečnosti zač, odkud se vynořil, kam směřuje svými kroky a činy on, předseda a jeho věrní Svobodní z partaje?

*(Začína jako studentík gymplu, potom spirála na VŠ, strana ODS od r.1997, zanedlouho následuje strmá cesta vzhůru, 2003 jako mladý ředitel Klausova CEPu startuje dokonce do poradního týmu presidenta ČR, 2009 si náhle odskočí z ODS a spoluzakládá novou, politickou stranu, SSO (Svobodní)...

-zde odkaz na zdroj):

http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/566-petr-mach

Co nám svým pokleslým článkem chcete naznačovat, pane předsedo Machu, snad ne potřebu ničení vlajek a mezinárodních symbolů? Vzpomeňte, že vaši souvěrci a spolustraníci z SSO už s jejich veřejným ničením a pálením mají zkušenosti a praxi, možná i s vaším požehnáním. Je to tak? Co plánujete dál, co bude následovat, nebudete zřizovat úderné oddíly, podobně jako nacisti nebo pomatení komunisti kdysi v Německu?:-/ PÁLENÍ VLAJEK!!...však podívejte, jak vaši hoši trénovali, je to asi 2 roky. Na blogu se tím vychloubal sám mladý V.Jedlička, vyšší funkcionář SSO. Přidávám i s obrázkem!! . http://vitjedlicka.blog.idnes.cz/c/178869/Sedm-dobrych-duvodu-pro-paleni-vlajek-EU.html

11 3
možnosti
MN

Je tu legrační paradox. EU prý žádnou vlajku nemá a tak dále a tak podobně, proto to se srovnává s vyvěšením nacistické vlajky, čili vlajky existujícího státu. Tento logický lapsus voličům Macha nedojde.

8 2
možnosti
Foto

Program SSO je skutečně pravicový, ovšem lpění na blbostech je hrubě nepravicové. Svobodným chybí trochu více zdravého rozumu. Mimochodem - Pravicové také není nadirigované udílení karmy. Tol je takové dokonce svazácké.

9 4
možnosti
JJ

Co vy víte např. o nadirigování udílení karmy?

Jinak zdravého rozumu má Petr Mach určitě dostatek. Tento článek má na iDnes i na stránkách Svobodných. Tam ovšem kupodivu bez té fotky Hitlera a bez svého statečného popisku, cože to dělá prezident Zeman. Na předsedu je totiž asi spoleh, i když já bych si tipla, že je to minimálně takový malý srabík.

Ale v podstatě bych vyslovila souhlas s vaší myšlenkou.

6 3
možnosti
VN

Jediné , co se mi na straně SSO líbí jsou jejich předvolební preference a v minulosti dosahované volební výsledky.

8 6
možnosti
JL

Jsem rád, že se vám líbí, protože neustále stoupají. Svobodní jsou jediná skutečně pravicová strana na naší politické scéně. Proto je budu volit.

7 5
možnosti
PS

Ta fotka není zas tak od věci v případě vyvěšování "nevlajky" EU to bude vypadat podobně, a neodiskutovatelnou pravdou je, že cizí vlajka visela na "hradě" jen v dobách nesvobody (ta s hákovým křížem a pak ta se srpem a kladivem.

4 6
možnosti
VN

Vlajka EU není cizí. V dobách Rakouska tam visela pouze rakouská vlajka. Teď tam bude viset česká ,evropská a ještě "pravda vítězí"

7 2
možnosti
RK

Geniální je výkřik Macha na FB.   "Petr Mach Stejně jsem rád, že tam, není Schwarzenberg

Před 18 hodinami "  ;-D   Ten člověk doopravdy netuší která bije.  Za rok a pár měsíců se bude divit. To zas bude nářků, jak voliči nevolili Svobodné a bude hledat viníky.

8 5
možnosti
JL

Já jsem také rád, že prezidentem ČR není Schwarzenberg. A jsem nerad, že jím je Zeman.

7 3
možnosti
MZ

M 83Z

3. 2. 2013 2:50

Podle me Evropa je uzemi Anglie,Beneluxu,Francie,Nemecko okolo reky Ryn,Svycarsko,a severni Italie.Z tohoto uzemi po staleti prichazeli myslenky a impulzy,humanismus a technicke inovace.Mozna bude nejlepsi,kdyz se tahle cast kontinentu udela pro sebe a necha zbytek at si zije podle sveho.

5 3
možnosti
PK

Jinak Svýcary dost udělali přistěhovalci. Bylo dlouho nic moc, dokonce cestovatelé říkali, že tam žije lid pralesní.

3 1
možnosti
BT

je půvabné číst tyto slovní kotrmelce, ať se vám to líbí či ne ta vlajka je symbolem EU a diplomatické tanečky na tom nic nezmění

6 2
možnosti
JL

EU žádnou oficiální vlajku nemá. Tahle vlajka byla navržena jako vlajka supersátu, který hodlali založit pan Barosso a spol, který všaj jednotlivé státy EU odmítly a míto toho vznikla Lisabonská smlouva. A tak se pan Barosso snaží nacpat tenhle symbol do EU zadními vrátky.

2 4
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky