Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Co to zas placate, Machu?? Kdo a kdy podepsal v EU tu opozicni smlouvu? To je to same jako jste tu nedavno psal, ze nas EU rocne stoji 300 mld kc !

1 13
možnosti
IC

I98v11a37n 62C84í79c63h43a

12. 3. 2015 11:38

Tak mám z toho takový dojem,že Petrovi nejvíc vadí ty nenasbírané body od těch neziskovek.Kromě tohoto alibistického článku jsem jinak nezaznamenal jeho žádné veřejné projevy nespokojenosti s EU.Adam B.Bartoš by to jinak rozmáznul !

0 11
možnosti
Foto

Tak tam nekandidujte. To, že tam jste, mi přijde jako pokrytectví.

2 19
možnosti
MP

Takže když tam místo pana Macha bude další eurofilní ovce, stane se z EUparlamentu kvalitní instituce řešící opravdové problémy?

Rv

18 0
možnosti
PP

Aspoň vidíte, proč Ministerstvo zahraničí nedoporučuje navštěvovat Belgii. Aby europoslanci nebyli v ohrožení. :-)

7 0
možnosti
KV

Pane Machu, byl byste radši, kdyby ten Evropský parlament byl skutečným parlamentem, nebo kdyby nebyl vůbec?

0 0
možnosti
Foto

No vida pane Machu, když se chce, tak to jde i bez útočení na politiky, kteří se snaží něco změnit (Babiš) . Nakonec se zdá, že změnit se snažíte i Vy, řídíce se dobrým příslovím "Vše co je nutné aby zlo expandovalo je, aby slušný lidský tvor nic nekonal". Možná, že jste šel i do sebe na základě mé anti-kritiky na Vás v předešlém Vašem útočném článku na p. Babiše. Musím se ale přiznat, že tím článkem jste mne pěkně nas.al (proto ta má tvrdá reakce).Dodatečně se omlouvám, a držím R^ pokud se i nadále budete snažit jít cestoukonstruktivní  a ne dohonestující kritiky. V podstatě Vás mám rád, mám vaše Svobodné v záloze za Okamurou.... PS: stejně jste udělal chybu, že jste kandidoval do EUP (ale chápu...).

1 9
možnosti
JM

"...Babiš - politik, který chce něco změnit.." to ano, ale otázkou je, jak si ty změny představujete Vy, pan Mach a každý komu to dnešní absurdní politické divadlo všemožné pseudokorektnosti a jak si změny představuje pan Babiš se svými "zaměstnanci" Anofertu. Jsem si jistý, že se naše a jeho představy naprosto zásadně liší...

19 0
možnosti
Foto

Nechápu, že se Češi o dění v EP moc nezajímají. Vždyť tu šaškárnu přeci financují ze svých daní, které by se mohly využít na jine, nám prospěšnější věci! Svobodným fandím čím dál tím více, v současnosti je to v ČR jediná skutečná pravice. Jste dříči, jen tak dál! Opět karma!

34 0
možnosti
PS

P70e70t79r 95S79k13á18c18e83l

15. 3. 2015 20:49

K prvním dvěma větám souhlas. Autor měl ještě zmínit generální sekretariát EU čítající 5 (slovy: pět) tisíc zaměstnanců. Kdo někdy řídil firmu 600 a více zaměstnanců ví, že tam vládne chaos, slušně napsáno. Takové množství úředníků nelze ani uřídit a tak se řítí kamsi. K záhubě. Potom se divme, že zplodí jeden nesmysl za druhým - viz např.:

Směrnice Evropského parlamentu a Rady2000/84/ES ze dne 19. ledna 2001 o úpravě letního času:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2007:0739:FIN:CS:HTML

Za dva týdny natočíme hodiny jinak a nikdo neví, proč tak konáme. Ruská federace od roku 2011 nic nenatáčí a taky se nic neděje. Jen jsou malinko více nakloněni přírodě a rytmům v ní. Neškodí biorytmům v lidském těle a všichni jsou spokojeni.

K dalším třem větám - četla jste program Svobodných? Román na pokračování je to a pokud by chtěli jej plnit celý, musel by pro ně mít den víc jak 24 hodin. Prostě popsali vše.V tom jsou tedy dříči, ale co doposud dokázali? Vlastně souhlas s karmou, autor má pravdu, ale proč nějakým rázným způsobem v Bruselu nedělá dusno? Asi se tam, podobně jako u nás v Senátu, každé ráno přátelsky pěkně všichni pozdraví, popřejí si úspěchy a karavana jde dál.

Skutky přesvědčují, že?R^

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem se z diskuze dozvěděl, že jsem jednodušší volič a člen pidistrany ;-D;-D. No v každém případě za mě karma a více takovýchto článků (i když - popravdě - to vše jsou víceméně známé informace. Čekal bych trochu detailnější rozbor)

21 0
možnosti
Foto

Jsou a nejsou, pro mě určitě a pro Vás také, jenže co ten zbytek, který pana Macha kritizuje za to, že ještě nepostavil celý svět hore nohami, když už je v tom EP? Možná to chápu blbě, ale podle mě je to prostě jen zpráva pro nerozhodné kritiky, ale mohu se mýlit. Pan Mach nejspíš ví, že "modří" vědí, socany nepřesvědčí, ale ten zbytek by možná uznal vysvětlení.

7 0
možnosti
Foto

To je dobře, že Vaším cílem je český parlament. Přeju především sobě, abyste se nedal odradit mediálními útoky a vytrval, i když to nebude snadné, ale to jste nejspíš tušil už dávno. ;-)

19 0
možnosti
PS

P47e26t60r 28S72k97á55c47e10l

15. 3. 2015 20:55

Jen pro pořádek - víte kdo s panem Machem spoluzakládal Svobodné. Kdo byl jejich takříkajíc kmotrem? Pan Mach je schopný člověk, ale ve službách a ve vleku peněz. Respekt,úsměv a lítost. Tohle v Hyde Parku 6.4.2013 sdělil MUDr.Hnízdilk charakteru Václava Klause.

Respektuji úspěchy každého, usmívám se, když zjistím jaké jsou skutky a do budoucna je mi jich líto, neboť co odkáží další generaci? Že se 25 let jen učili? Trochu drahé školné vyúčtovali našim občanům, měli by oni vyžadovat jeho vrácení lidem....R^

0 1
možnosti
JH

J63a96n 70H70a12n14á85k

10. 3. 2015 23:34

Pane Machu, ačkoliv zastáváte totalitní ideologii (dle programu), paradoxně o demokratických principech víte dost (dle fungování strany), tudíž v demokratizaci EU máte mojí min. morální podporu a naprosto souhlasím, že byrokracie, odtržení od lidí a hospodárnosti a nízká míra demokratických principů jsou klíčové a přehlížené (unií) problémy unie.

0 8
možnosti
Foto

"totalitní ideologii" ;-D;-D;-D

12 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 32,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky