Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To bude asi jeden z mala druhu podnikani, kde by to mohlo byt povoleno, ponevadz je to snad jakobyste si nekoho pozyval na navstevu domu.

0 0
možnosti

napr. majitel restaurace by mel mit pravo vykazat napr. nevhodne se chovajiciho hosta z restaurace. (napr. urazejiciho personal, vyvolavajiciho hadky, apod.) Tim padem bude mit dotycny zakaz vstupu. Kdyz to jde v UK, proc by to neslo u nas.

3 0
možnosti

A to snad u nas nefunguje?

0 0
možnosti

Jednou jsem dal na slušný vzhled a stálo mne to 40 tisíc. Příště už budu opatrnější, jak radí ten polorom dole.

0 0
možnosti
Foto

Jde o princip a ne o barvu kůže. Souhlas. R^

14 0
možnosti

Hezká slova, za 500 000 Kč měsíčně. Ale to nestačí. Kde jste byl, když se projednávalo rozšíření pravomocí ombudsmana? Jaké jste podal legislativní návrhy k řešení dané situace jak na půdě poslanecká sněmovny prostřednictvím vašich poslanců z ODS, či sám osobně v Parlamentu EU, kde jste jedním za 21 našich vyvolených zástupců a platí vás královsky ? Slova nestačí. Chci činy. Samozřejmě s článkem souhlasím, ještě by mě zajímal autor či spoluautor. Kdo jím je? Pokud neodpovíte,považuji to za souhlas že autorem nejste vy, ale někdo najatý zajišťující vaše PR.

0 17
možnosti

Nějak jste přehlédl, že Petr Mach není poslancem parlamentu ČR!

11 0
možnosti
Foto

Jednoznačně souhlas a karma R^

0 0
možnosti
Foto

Lítají plamenná slova, soudní žaloby, podpory, nesouhlasy a sbírka, ale nikde jsem se nedočetl podrobný záznam z jednání cikánky v realitní agentuře. Nějak mi to nejde do hlavy, protože naprosto standardní postup při sjednávání nájmu je jednání o kauci, která se pohybuje okolo trojnásobku měsíčního nájmu. Která cikánka (pokud se obáváme o škodu na majetku) volně disponuje takovou částkou na kauci?

Byla to jasná provokace, samozřejmě, ale jaká slova tam padla? Bez jejich znalosti by se nikdo neměl vyhraňovat a vymezovat.

0 0
možnosti

jde o princip presumpce neviny - vás označím u soudu jako rasistu (protože se mi z nějakého důvodu nelíbíte) a je na vás dokázat, že nejste?

0 0
možnosti

Machu a co majitel pekařství,zámečnictví,hospody,lékárny atd.má  mít také právo jako majitel nemovitosti, Děkuji za odpověď

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky