Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím s konceptem armády profi + AZ. Každopádně nesouhlasím s vaší nevolí k odvodům pro ženy. Když už toto zavedeme, tak to má platit pro všechny. Zkrátka spravedlivě a férově.

0 0
možnosti
Foto

Ale Vy přece chcete, abychom byli nezávislí na kdekom. Takže to pak pořádnou armádu budeme potřebovat!

Anebo - jděte příkladem a založte u nás perfektní profesionální armádu, která by zdolala např. i útok Andorry nebo Monaka.

Další řešení - všichni nezaměstnaní a bezdomovci do armády - a vystaráno.

;-D

1 1
možnosti

P84a11v80e95l 77K14u13r94a52l

12. 4. 2015 15:28

hlavně by první krok v případě toho že budou všeobecné odvody měl stát odvést všechny současné profesionální vojáky - a jejich "plat" prostě převést na žold o velikosti který dostanou všichni odvedenci - což znamená pár se korun na měsíc.

0 0
možnosti
Foto

I28v64a80n 47M33a51r31e36k

12. 4. 2015 12:54

!!!!V první řadě  by měli jít co nejspíš  k  povinnému odvodu  zdejší militanti a fanatičtí protiruští bojovníci aby mohli s maximální odvahou a nasazením kráčet v prvním šiku proti svému odvěkému nepříteli. Nebude problém sestavit jejich seznam podle "hrdinských" příspěvků kterými se zde stále prezentují a zviditelňují.

V každém případě >>>budu Vám držet palce "hrdinové ! 8-o R^!! !!

1 1
možnosti
Foto

A nemělo by to být naopak? Vždyť ČSSD má 50% počet mandátů v PSP a nebýt jednoho křesla má nadpoloviční většinu ve vládě.

1 0
možnosti

R^ Myslím, že nechat se na rok zavřít, je nabídka na zajímavější životní zkušenost, než se nechat drilovat armádou. Pokud by se většina naší nadějné mládeže dohodla a Stropnického požadavek skrečovala, kampak by je zavírali - věznice jsou už dnes plné. Nebo snad dalším krokem bude výstavba nových věznic pro ty, co odmítnou vojákovat?

0 1
možnosti

"Genderovou" vyváženost, ne?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky