Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Británie nepotřebuje EU a EU nepotřebuje Británii. EU potřebuje soudržné lidi ochotné pracovat pro EU, ne pro korporace a kmotry jako Vy !

0 1
možnosti

Nemyslím si, že má UKIP velkou šanci. Celkově může mít i 20% hlasů, ale málo kde v systému prvního na pásce může vyhrát. Odhaduji pár desítek mandátů. Kdyby Měl UKIP nějaký významný úspěch, pak to bude znamenat pouze velkou koalici. Z toho důvodu se mi zdá, že je volební program vedlejší.

0 0
možnosti

Ono není jiné cesty.

Stále čekám, kdy cca 1/4 evropských pracujících přestane produkovat tolik, aby uživila zbytek populace. V poslední době si uvědomuji, že ten čas již nastal, zatím se to řeší tiskem peněz a zadlužováním států. Jenže to je jen zástěrka, protože všechny státy s alespoň nějakou ekonomikou jsou zadlužené. Neznám stát, který by těm zadluženým jenom půjčoval. Proto vládne v Evropském i světovém finančnictví téměř panická hrůza z deflace, která by nesmyslnost a neudržitelnost zadlužování odhalila v celé kráse. Držím UKIP palce a doufám, že nezůstane jenom u nich, ale že i v dalších státech zvítězí rozum nad levicovým populismem.

11 0
možnosti

Čekejte, včera na RTL ukazovali sprintera na 100m, bylo mu 105 a byl v záviděníhodném stavu.:-)

0 0
možnosti

T96o60m52á30š 84P17í64c25l

15. 4. 2015 20:15

Paradox je, že ten program je v podstatě jenom napravováním nesmyslů a návratem k nějakému přirozenému fungování.

11 0
možnosti

On každý rozumný program musí začít napravováním marxistických a levicových nesmyslů. Jinak by neměl smysl.

Ještě, že se nejmenuji Přemysl. ;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky