Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J53a44n 56J34e34n52i32c

3. 2. 2016 20:10

Tohle je fajn, ale není už pozdě? Jaký je Váš vztah k EU? To jak hrubým způsobem nám EU vnucuje svoje názory a metody je ponižující. Není možné, aby k nám přijel komisář EU a vysvětloval nám jak dementům, že Německo udělalo dobře, když na čas nerespektovalo Dublinské dohody. Všichni kdo jsme před tím varovali jsme byli xenofóbové, fašisté, islmofóbové. Nestydím se za to. Ale množství utečenců a nemožnost jejich integrace je už taková, že tohle nejde zvládnout nenásilnými prostředky.

Kromě toho chceme darovat v podstatě za nic Turecku a Africe 13mld, místo abychom neprodyšně uzavřeli hranice EU. Takže tento linkavý (ale možná záměrný) postoj současné EU reprezentace sem dotáhne v tomto roce další milión uprchlíků... Jaké je v tomto případě řešení? Nezdá se mi z reakci západních politiků, že by si z toho dělali vrásky. Jejich kosmetické změny mají lidí jen uchlácholit. Až nám sem naleze další 1 nebo 2M ilegálů, tak už nebude jiná možnost než válka... K čemu spřísnění azylového zákona v Německu, když se do EU hrnou další stovky tisíc ilegálů a není účinná snaha jim v tom zabránit...

V Japonsku teď objevili, že na nějakém ostrově je výrazně delší průměrný věk a lidé jsou tam zdravější. Nemáme také právo zalidnit/přelidnit tento ostrov? Vždyť přece každý by chtěl být zdravější a žít déle...

8 0
možnosti
MK

to jste se ale odkryl :) SSO - Svobodní jsou dlouhodobě k současné verzi EU kritičtí a z relevantních politických stran asi i jediná. Podívejte se na web a nebo na videa, kde Petr Mach promlouvá v parlamentu EU. (že na to mají všichni 2 minuty a že většinou socialisté odejdou je věc jiná)

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky