Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechci být v EU se zemí jako je Turecko. Krom toho, že Turecko historicky do Evropy nepatří, tak v současné době tam vládne tuhá diktatura diktátora Erdogana

0 0
možnosti

Turecko podminky nesplni, ale stejne mu bude vyhoveno...nic jineho se od EU neda cekat. Ostatne Turci uz se naucili rvat o rasismu a diskriminaci, coz jejich sance na dosazeni jakehokoliv cile vyrazne zvysuje.

4 0
možnosti

Asi se neshodnu s vetsinou diskutujicich, ale toto mi pripada prinosnejsi, kdy je snaha zmenit neco uvnitr EU k lepsimu (a ze je toho hodne na praci), nez jen navrh na vystoupeni. Vystoupeni = utek. A jedno stare prislovi rika, ze utika jen zbabelec. Sam pripoustim vystoupeni z EU, ale jako posledni mozne reseni, kdy selzou vsechny snahy o napravu a pokus o navraceni k EHS.

8 2
možnosti

Zatím selhaly všechny pokusy byť jenom přibrzdit levičácký aktivismus EU a vrátit se k normální konzervativní praktické politice.

Za mě: "pohár je plný, stačí málo a přeteče".

5 1
možnosti

Clovece, Machu ! Vzdyt my jsme vas volili proto, abyste nas zachranil od evropske unie a ne proto, abyste zachranoval EU a na nas se uplne vybodnul!

2 4
možnosti

Tys to asi nepochopil, že?

Kdybychom nakrásno vystoupili z EU, tak to potrvá několik let a do té doby může být Turecko v EU i se Schengenem.....

0 0
možnosti

A61d66a52m 47J83a62k87e62š

15. 9. 2016 0:05

Jednání o vstupu Turecka do EU samozřejmě neskončí. Ona je totiž podstata současné EU založena na pokrytectví a lži. V tomto ohledu je Turecko se současnou politikou EU naprosto kompatibilní.

- EU formálně deklaruje svobodu a demokracii. Realita? Svoboda je utopena legislativní hydrou a pro její nedemokratičnost vznikl novodobý eufemický výraz - demokratický deficit

- EU formálně deklaruje volný vnitřní trh. Opravdu? Pokud je legislativně omezeno, kdo, kde kdy a co a v jakém množství smí vyprodukovat, pak je to všechno možné, jen ne volný trh. A když není jiného východiska, křiví se vnitřní volný trh dotacemi.

- EU formálně deklaruje rozpočtovou kázeň jednotlivých členských států pod hrozbou sankcí. Jsou rozpočtová pravidla dodržována? Je jejich nedodržování skutečně sankcionováno?

- EU poskytuje finanční podporu Řecku, které věcně zkrachovalo. formálně se ale tento fakt nikdo z oficiálních institucí neodvažuje sdělit. Dochází k masivní finanční podpoře Řecka, která ale Řekům nepomáhá. Pomáhá pouze jeho věřitelům. Za peníze EU jsou tak sanovány především německé a francouzské banky.

- EU formálně deklaruje podporu ekologie. Fakticky je to jen prosazování jiné barvy totality - zelené. Rudá, černá, hnědá už tu byly. Nikoli bez následků - děsivých...

28 1
možnosti
Foto

Pane Mach v očích máte nedůvěru. Až budete bojovat za Vaše názory čistě, pak možná. Jste jak kukačka EP.

0 11
možnosti

Možná EU jedná s Tureckem, protože Turecko je v NATO a USA je v Turecku od roku 1952 a protože si to EU nechce rozházet přímo s USA....protože USA má armádu a EU nemá..........a protože ještě pořád platí...že válka je pokračování politiky jinými prostředky...........a protože jeden USA politik se vyjádřil, že stačí k břehům vybrané země poslat letadlovou loď a v dané zemi se změní politické názory...........možná proto....

1 5
možnosti

A63d97a96m 43P30o42c97h46e

15. 9. 2016 0:29

Takže když nebudeme jednat s Tureckem, tak nás napadne USA? To jste chtěl říct?

4 1
možnosti
Foto

Raději vystupme z EU a dohodněme s Tureckem zónu volného obchodu.

7 4
možnosti

Jen se zeptám, proč iDnes dává tuto "českou karikaturu politika" na titulek blogů ? EU ;-D

3 25
možnosti

J89a71n 59P29a66v54l20í58k

14. 9. 2016 18:03

Ukončete pokrytecké setrvávání v EP, pane Machu.

5 15
možnosti

Proč pokrytecké.

Zastupuje tam mě a dalších x% voličů co mu dali hlas.

A zatupuje výborně!!

24 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS