Diskuse

Vzniká ministerstvo pravdy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

K30a28r10e83l 93J58o46u68r97a

20. 1. 2017 22:05

Jsem přesvědčen, že tentokrát jste přestřelil... ;-€ - pokud tam budou jasné argumenty, jako video s přepadením dívky, tak to bude těžko ministerstvo pravdy, ale spíše ministerstvo faktu!!!

0 0
možnosti
OP

Podstatné je, pane Machu, zda jste se k problému postavil tak, že jste pro zřízení ministerstev pravdy nehlasoval, nebo zda jste argumentačně naléhavě pracoval. Váš blog zasluhuje karmu, nicméně podmíněnou právě tím, že o vás uslyšíme jako o bojovníkovi v evropském parlamentu

0 0
možnosti
JL

Může se někdo divit, že lidé nevěří oficiálním informacím? Vždyť je to napříč EU. Jakmile někdo projeví jiný názor než je ten oficiální eurounijní, okamžitě dostává nálepku ruského agenta, xenofoba, rasisty. A to od různých organizací placených státem, či EU. Normální je, že stát nikomu žádnou nálepku nedává, nepovažuje nikoho předem za zločince a nevydává zákony, které předem za zločince někoho považují. Říkat v normálním státě s fungující demokracií člen vlády o nějaké skupině živnostníků že jsou zloději, nebo příživníci, tak jako politik skončil. Ve fungující demokracii by si nikdo nedovolil navrhnout místo dokazování porušení zákona, povinnost občana dokazovat, že zákon neporušil. A v normální demokracii by si nikdo nedovolil zavádět úřad, který občanům říká, co smějí číst, mluvit a co si mají myslet. Takže už jenom chybí zavést to co tak úspěšně zavedli nacisté. Tenkrát Židé měli žlutou hvězdu, Poláci P, homosexuálové fialovou značku a podobně

0 0
možnosti
Foto

Mám za to, že nejvíc podrývají důvěru v EU dezinformace šířené přímo orgány EU a státem či ministry kontrolovanými masmédii. Přece když média tlačí občanům informace, které jsou v přímém rozporu s jejich každodenní zkušeností, tak to nutně musí být kontraproduktivní.

A pochybuji, že "ministerstvo pravdy" tomu dokáže čelit, spíš naopak.

Z komunistických dob máme zkušenost, že jakkoli všechna média propagovala jednu a tutéž "pravdu", stejně tomu (skoro) nikdo nevěřil a kdo chtěl, ten se k objektivním informacím dostal.

Putina a údajnou ruskou propagandu bych tedy nepřeceňoval, EU si vystačí sama.

3 0
možnosti
Foto

A co jiného a proč vzniká takové útvar na MVČR? ZATÍM jen útvar !! Doporučuji všem samostatně myslícím knihu Morris Michael: Co nesmíte vědět 2

2 0
možnosti
JP

Připadá mi, že Vy sám jste součást té ruské propagandy, proti které v minulosti Orwell bojoval. Nemáte nárok si ho brát do úst. Možná jste s Klausem a spol. na ruské výplatní listině nebo jste jen "mladej a blbej" . Rusku velmi překáží silná EU, to snad každý vidí a chápe, Putin dělá vše pro její oslabení a nejraději rozbití. Putin je bývalý důstojník KGB, má vzdělání pro KGB. Tomu odpovídá jeho zbrojení a snaha obnovit sovětskou říši. Cílevědomě si pěstuje své "páté kolony" v mnoha zemích. Považuji ho za největší nebezpečí pro celý svět. Doufám, že se Vám EU rozbít nepodaří, dobu sovětské nadvlády a jejich přisluhovačů velmi dobře pamatuji, byl to morální i materiální hnus.

7 17
možnosti
Foto

Však oni to s Trumpem nějak pořeší ...

2 0
možnosti
RH

Kdo může mít problém s ověřováním informací?

2 2
možnosti
VP

Ten, kdo na rozdíl od vás tuší, že půjde o ověřování názorů.

8 1
možnosti
TV

Když nevíš, co myslet si máš,

Ministerstvu Pravdy podnět dáš.

Moudří svazáčci odpoví ti hbitě

a vytáhnou tvou hlavu z řitě.

Myslet už bolet nemusí tě.

13 1
možnosti
DZ

Držím palce, váš volič R^.

16 2
možnosti

Na celé té kauze je nejzajímavější, že se všichni ohánějí Orwellem, a on přitom jako novinář pomáhal své vládě bojovat proti ruské propagandě. Dokonce sestavil i seznam novinářů, kteří jí byli ovlivněni. Čili on sám si uvědomoval nebezpečí této propagandy a rozhodně tento boj nepovažoval za nějaký plíživý nástup totality ze svého románu. Jinak děkuji, že jste opět potvrdil proruské směřování Strany svobodných občanů, kterou jste založil. O důvod více, proč vás nevolit.

6 19
možnosti
LC

Dobrá logika. Protože se panu Machovi nelíbí vytváření úřadu pro pravdu, tak tím potvrdil proruské směřování strany. Kde se to učí?

16 3
možnosti