Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo může mít problém s ověřováním informací?

2 2
možnosti

Ten, kdo na rozdíl od vás tuší, že půjde o ověřování názorů.

8 1
možnosti

I85v37o 89B65o24u57š49e

3. 1. 2017 6:40

Myslite o overovani, zda nazory se zakladaji na pravdivych ci lzivych informacich?

2 1
možnosti

Jak chcete ověřovat názory? Myslet si můžete, co chcete, s tím se dělat nic nedá, ale pokud nějaké médium přinese lživou informaci (například bláboly o základně CIA na Krymu nebo dítěti ukřižovaném ukrajinskými fašisty), tak ji bude analyzovat a ověřovat. Vy si i nadále můžete myslet, co chcete. ;-)

1 0
možnosti

Hezká teorie. A v praxi bude za lež označováno cokoli, co nedostatečně vítá Africké obohatitele nebo uráží politické cítění Frau Makrel.

3 1
možnosti

Ovšem od toho má každý svůj vlastní rozum. A pokud budou vládní organizace šířit hovadiny, veřejnoprávní TV zvát do diskuzí jen takové lidi, kteří prosazují názory vládnou placených neziskovek, pak lidé budou hledat zprávy jinde. Podobně jako v dobách nedávno minulých, kdy lidé vyslechli zprávy o úspěších socializmu a o tom jak podvratné živly rozvracely republiku na Národní třídě a pak si šel poslechnout BBC, či Hlas Ameriky, aby se dozvěděl co se vlastně stalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 32,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky