Diskuse

EU migranty dováží, místo aby Evropu před ilegální migrací chránila

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidé odpovědni za ochranu hranic Schengenského prostoru by měli být souzeni a řádně potrestáni. A ti prevíti, kteří řídí zločineckou agenturu Frontex by měli být souzeni tvrdě za vlastizradu. To samé zločinci z Lékaři bez hranic

2 0
možnosti

J52i38ř34í 96Ř87e27h53o13ř

24. 1. 2017 11:56

Takový Libyjec aby se bál poválet se v moři na nafukovacím lehátku. Hned ho nějakej evropan vytáhne z vody, prakticky unese a vysadí v itálii bez dokladů.

4 0
možnosti
Foto

Jsem rád že v tom EU parlamentu jste. R^

Myslím, že napětí kolem imigrační krize by se podstatně zmírnilo, kdyby EU začala tok imigrantů nějak regulovat (každý by měl mít na vstupu minimálně nějakou ID kartičku s biodaty a místem původu, aby bylo jasno kam ho v případě problémů vypoklonkovat). Možná už se to děje, ale zatím mi ten proces přijde šíleně živelný a nekontrolovaný...

A další politický tlak by měl být na oddělení "bežného islámu" od toho radikálního a postavení toho druhého mimo zákon (i když to bude trochu gordický uzel). Když se ale Evropa dokáže postavit třeba projevům antisemitismu, měla by se vypořádat i s tímto extremismem. Je smutné, když se pak ze zpráv dozvídáme, že dotyčný radikál byl už půl roku sledován, ale nebylo "za co ho posadit za katr...".

6 0
možnosti

To není EU. To jsou levicové sračky. Je s podivem, že se najde poctivý rozumný Čech. Můj hlas patřil, patří a bude patřit Vám Petře. Dáváte lidem naději na svobodný, zodpovědný a poctivý život.Vydržte! Rozum je na vaší straně.R^

9 0
možnosti

Váš dotaz je nekorektní - to je tedy horší, než jsem si představoval. Přitom jsou ti lidé určitě pozoruhodně dobře z našeho hlediska placeni, tak by měli rychle vykonat, co mají.

6 0
možnosti

Dejte to k soudu, ať jim odpověď nařídí.

4 0
možnosti

Dekuji za snahu, Petre. Prosim pokracujte v "dobyvani" se odpovedi. Btw: nechtel byste s timto (vznesene dotazy a neodpoved ze strany EU komise) vystoupit nekde v mediich? Aby si obrazek udelalo co nejsirsi plenum lidi. Diky.

21 0
možnosti

No tak tady vidíte, že vaše funkce jsou zbytečné, když se s vámi nikdo nebaví.

2 14
možnosti
Foto

Je třeba poukázat na to, že celá EU je zbytečná. A o to Petr Mach usiluje.

18 0
možnosti

dobře nastudované a vyargumentované, ať se vás nějaký oslík (jako minule) pokusí usvědčit ze lži

18 0
možnosti

Karma za článek a poděkování za tu snahu vyburcovat EU alespoň interpelací.

Ono je to předem určené k neúspěchu, ale slušnému člověku to nedá a nelze být zcela nečinný.

Jako když se hlasuje po jménech a vy jste až na konci procesu a už jasně vidíte, že je rozhodnuto. Přesto hlasujete podle svého svědomí.

34 0
možnosti

Pane Machu, dík za iniciativu. Ale ještě závažnější je proč italská POBŘEŽNí stráž loví v libyjských vodách! Nezapomeňte nás informovat.

22 0
možnosti