Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P42e52t74r 77V49i80n59a89ř

23. 2. 2017 21:46

Věřit takovým plkům člověka, který dnes sedí v sídle EU a kariéru postavil na "za všechno na světě může EU", a členovi strany, jejíž další člen zakládá fiktivní státy, je na psychiatrickou léčebnu.. ;-D

0 0
možnosti

Co je za problém aby EET bylo dobrovolné? Nechť si každý posudí, co je pro něj lepší.

1 0
možnosti

Blbost spoustě podnikatelům to nevadi,zase jako obvykle to přichází z Prahy,kde už nemohou krást jak kradli,byrokracie to není žádna,protože hospody už měly počitače s dotykovým displejem a stejně každou položku odklikli,takže se moc nezměnilo

0 4
možnosti

Hospody zavírají po celé republice, zdaleka nejen v Praze.

3 0
možnosti
Foto

Naše trafikantka už asi stávkovat nebude. Dosud měla většinu zisku určeného státem a ten už jaksi na všechny státní výmysly postačovat nebude, takže končí. V trafice se totiž prodávají cigarety, které mají kolky a stanovenou prodejní cenu, papírové noviny a časopisy, kde také není prostor pro zisk, jízdenky na MHD to také nevytrhnou, protože u těch je také zisk určený a ani prodej pohlednic nebo známek ji neuživí. Nám místním bude citelně chybět, přespolní ji označují za zlodějku, která šátrá svou nenechavou rukou v kapsách "nás všech", protože určitě krátí daně. Má v plánu to zabalit a pokladnu pro EET nepořídit.

2 1
možnosti

Tím mínusem jsem chtěla dát najevo vztek nad tím, že tak dopadne spousta malých krámků - za hlasitého jásotu "pracujících", že konečně na ty zoděje došlo. Achjo.

2 0
možnosti
Foto

Skvělý nápad - EET online jen dobrovolně a zároveň za to mít zpracováno daňové přiznání. Úředníků FÚ s doživotním zajištěním byly přijaty stovky.

Slovák se zmůže jen na fízly, likvidační pokuty a urážky do "zlodějů" !!!

7 0
možnosti
Foto

kdyby to bylo málo, přitlačím na tlačítka někdo v činžáku.;-)

2 0
možnosti
Foto

Stávka má smysl pokud začne někoho bolet. Ty 3 minuty to je jen pro srandu králíkům. Týdenní stávka už by byla znát v rozpočtu a hlavně by ji pocítilo obyvatelstvo a voliči by si uvědomili kdo je ve skutečnosti opravdu živí.

5 0
možnosti
Foto

Žádná stávka nemá smysl. Ale tato akce se "stávka" jen jmenuje a její smyslem je ukázat vrchnosti, že živnostník si nenechá kálet na hlavu. Kdysi v televizních soutěžích hlasovali diváci rozsvícením nebo zhasnutím světel. Dnes je doba internetová. Ale definitivní hlasování o EET přijde až na podzim, to už k 50 tis. naštvaných hospodských a 250 tis. naštvaných trhovců možná přibyde i několik stovek tisíc naštvaných spotřebitelů, těch chytřejších, kterým dojde, že oni vlastně celou tu Babišovu legrácku platí ve vyšších cenách.

13 1
možnosti

Já bych navrhl stávkovat vždy, když se rozezvučí zvony oznamující klekání.;-D

2 0
možnosti
Foto

Stávkovat ano, dobrovolně kolaborovat se státem - NE !

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 32,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky