Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

dknespl

7. 6. 2010 14:15
volič

Pane Machu, no, mnohé voliče, kteří původně o Vaší straně uvažovali, odradilo hlavně Vaše blouznění, zejmnéna z pera p. Matějky, spiklenecké teorie plné světového židovstva a iluminátů, neobjektivní používání statistik a výběr zrovna se hodících dat i ve Vašich článcích (kdy např. přehodnotíte ekonomický vývoj Slovenska ve vztahu k EURo a krizi?), Vaše nerespektování rozhodnutí Ústavního soudu (ve věci důchodů) a zejména Váš nulový koaliční potenciál deklarovaný postojem proti všem.

Jinak co se týká veřejnoprávní TV a financování stran - souhlas.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

7. 6. 2010 15:02
Re: volič

Pane Machu, máte, co jste si vysloužil, žádná antikampaň proti Vám nebyla, prostě jste odrazoval svými názory.

Rv

0 0
možnosti
M

mff-59

7. 6. 2010 16:33
Re: volič

Dostatečnou "antikampaní" mohly být Matějkovy články. Ostatně proto možná právě na Ostravsku, kde pan místopředseda osobně kandidoval (jak pan Mach v Hyde Parku uvedl, protože má s Mosteckem společné problémy, uhlí atp.), dostala SSO jen zhruba polovinu celostátního průměru a SSO tam byla naprosto nejhorší v celé republice. A to je MSK největší volební celek s vice jak miliónem registrovaných voliců. Takže statistika docela spolehlivá.  http://volby.cz/pls/ps2010/ps61?xjazyk=CZ&xv=2

http://volby.cz/pls/ps2010/ps4?xjazyk=CZ

I když, na druhé straně, pan místopředseda Matějka získal 277 preferenčních hlasů, což ho v té Moravsko-Slezke bídě posunulo na první místo v kandidátce. Což se sluší v rámci objektivity říci.   http://volby.cz/pls/ps2010/ps351?xjazyk=CZ&xkraj=14&xstrana=25

0 0
možnosti
M

mff-59

7. 6. 2010 16:37
Re: volič

Na druhou stranu se sluší připomenout, že pan místopředseda Matějka uvádí výhradně jen tu skutečnost s 277 preferenčními hlasy. O republikově nejhorším výsledku v největším volebním kraji "taktně mlčí".

Ostatně jako o mnohém, co mu není příjemné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky