Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tomy85

28. 11. 2011 22:51
hezky napsáno

Vy, Svobodní, se mi líbíte čím dál víc, přemýšlím, že posílím Vaše řady. [>-]

0 0
možnosti
MM

sama_pozitiva

1. 10. 2011 16:38
Bez dortací ani ránu

Zemědělci by bez dotací nedokázali vypěstovat ani trávu. A to je v ČR o to smutnější, že kvalita zdejší produkce je celkově dosti tristní, a to si je ještě vydržujeme. Ony extra dotace spočívající v tahání dalších peněz z kapes motoristů jsou jen dalším nechutným lobbismem a socialistickým přrozdělovacím obchodem, které stojí zase další koruny všech. EU to má však velmi dobře vymyšleno, zatáhneme do toho našeho přerozdělovačského systému takovou masu lidí, zaměstnáme na byrokratických nesmyslných úřadech všechny kategorie občanů, že se prostě na nás budou cítit závislí téměř všichni, a tak je prostě budeme mít všichni na řetězu a budou se nám cítit zavázáni. Komplex sebeviny mají Evropani díky těmhle lidem tak nějak v těle. EU však nedochází, že prostě socialistická přeregulovanost a "přesměrnicování " zabije sebelepší trh, protože takový systém zabíjí inovace a zdravou konkurenci. Proto je dnes lepší podnikat někde v Asii, protože tam tenhle systém ještě nedorazil.

0 0
možnosti
AB

Andrej Babiš

29. 9. 2011 13:00
Všechny Vás vyzývám

Odpověď II. část:  a za

tento rok to bude podstatně víc. Moc žádnou nemám. Tu mají média a lidi, kteří

jste zvolili v posledních volbách. Těším se na setkání.

0 0
možnosti
H

holcman

28. 9. 2011 20:56
Ty, Machu, to je zvonek!

Mas tady hlasku vod Babisa, gomnul si to ne? Kdyby slo vo me, ja si scuka s estebakama nedam. Ale ty si byl uz s nim kdysi na gabliku, tak na kafe to zmaknes malina.

Babis je konopek, kerymu to pali a ma lovace, tak vem sebou taky toho chytrolina Fanosa Matejkovyho, von si to jedno kafe da. A s bejvalyma estebakama to umi valet uz hezkejch par jaru nazpatek.

0 0
možnosti
PB

Barkynson

28. 9. 2011 15:20
Jednou se mi ucpala

záchodová mísa, dalo to docela fušku to prošťourat a nechat výkaly odtéct...Taky jsem stejně jako Vy, milý autore vyhodnocoval, kde se stala chyba..stejně jako pan Babiš ve svém podnikání, i já přispíval svým vyprázdňováním k nastalé situaci, a stejně jako Vy jsem došel k výsledku, že by bylo mnohem prozíravější chodit na veřejné záchodky, než se postarat o ten svůj.....

Cením si pana Babiše za to, jak dokázal nahlas jako jeden z mála vlivných občanů této země vyslovit to, co si jiní jen šuškají...A možná ani nechcete vidět, že kdyby takových Babišů bylo více, měla by možná i vaše strana šanci se v příštích volbách prosadit a ukázat, že má pro tuto zemi řešení, pokud budou všichni i nadále mlčet a strakat hlavu do písku, nikdy se nedostanete k předvedení se ve vedení této země, protože je vše již dávno předem rozdané...

Právě Vy, byste měl být vděčný za každého dalšího Babiše, jinak se Vaše představy a názory, návrhy a já nevím co ještě stanou pouhým výkřikem do tmy..

0 0
možnosti
L

lomihnát.

28. 9. 2011 16:15
Re: Jednou se mi ucpala

No, jestli myslíte, že pan Babiš to mediální divadlo dělá pro dobro všeho lidu, klidně tomu věřte.

já spíš přemýšlím, od čeho má tenhle vrtící se pes odpoutat pozornost.

1 0
možnosti
AB

Andrej Babiš

26. 9. 2011 16:56
Všechny Vás vyzývám.

Po shlédnutí všech těch pomluv a nesmyslů, jsem připraven Vás všechny najednou, kteří mě nemají rádi ,  pozvat  na kafe a říct si to napřímo. Přinesu i papíry. Doufám, že se u Vás najde nějaký organizátor. Napište mi návrh kde se potkáme a kolik Vás bude. Těším se na setkání.

Andrej Babiš

1 0
možnosti
PP

echo.3.

27. 9. 2011 23:41
Re: Všechny Vás vyzývám.

Predseda Mach, ani jeho tribun Matejka se jeste neozvali?

:o))

0 0
možnosti
Z

zorziII

26. 9. 2011 14:59
Odpověď p. Machovi III

-pokračování - Pane Machu, Vy nejste žádná politická strana, ale  hlásná trouba hradu. Už je to dávno, co mě pan prezident  žádal, abych Vám pomohl  na několik let sehnat sponzora na nájem 2,5 mio Kč Vašeho centra CEP,  když jste tam šéfoval. Volební kampaň jste dělal na autobusech ICOM. Je určitě náhoda, že majitel ICOM Kratochvíl dostal od prezidenta milost.  Takže Vy o korupci raději nemluvte. Ano, poslal jsem Vám posměšnou SMS  k volbám, protože jste jen nástroj nějaké skupiny. Na obědě s Vámi byl přítomen István Leko, tehdy šéfredaktor EURO, který schůzku organizoval. A zase lžete, že jsem Vám něco nabízel. Řval jsem na Vás, že jste blb a biopalivům nerozumíte a nevíte,  že je v Čechách zavedli v roce 1992 pan Lux s premiérem Klausem. Slyšel to celý hotel Mandarin  Oriental. Přestaňte už s Vašimi kumpány  z Neviditelného psa a  Parlamentních listů lhát. Andrej Babiš

0 0
možnosti
PP

echo.3.

27. 9. 2011 0:14
Re: Odpověď p. Machovi III

Ale, ale, to jsou mi veci!?

:o)

0 0
možnosti
Z

zorzi

26. 9. 2011 14:45
Odpověď p. Machovi II

-pokračování-Český stát dotuje vysokoobsahová biopaliva B 30 a E 85. Tyto stát dotuje ve výši cca 500 mio Kč pro cca 25 výrobců v České republice. Tato částka je kompenzovaná ziskem z pěstování řepky, hlavně díky které celé české zemědělství vykázalo v roce 2010 zisk 6 miliard Kč a řádně je zdanilo.

Společnosti zemědělské prvovýroby skupiny Agrofert hospodaří na cca 80 000 ha. V současné době je součet všech poskytovaných dotací (SAPS, TOP-UP, na krávy, prasata, kadávery, LFA, Agroenvy, inv) 5000 Kč/ha. To znamená, že naše firmy berou ročně cca 400 miliónů dotací, stejně jako ostatní zemědělské společnosti v ČR. Takže, pane Machu, opět lžete.

0 0
možnosti
R

Růza10

26. 9. 2011 14:28
Odpověď p. Machovi

Pane Machu, reaguji na Váš článek „Nejvíc másla na hlavě má Babiš“.

Lžete, když říkáte, že bohatnu na penězích daňových poplatníků. Za r. 2010 naše skupina zaplatila přes 600 mio Kč na daně a já osobně cca 13 mio Kč. Ano, proloboval jsem navýšení povinného obsahu biopaliv spolu s Agrární komorou a nestálo nás to ani korunu. A víte proč ? Protože jsem nechtěl platit vyslanci Hradu  za veto prezidenta, jak to pravděpodobně udělal např. hazard.

Lžete, když říkáte, že povinné přimíchávání   je dotované ze státního rozpočtu. Prohlašuji, že český stát toto povinné přimíchávání  biopaliv v objemu 6 % u motorové nafty a 4,1 % u automobilového benzínu nijak nepodporuje, nedotuje a tudíž ani já ani jakýkoli jiný podnikatel, ať již v ČR nebo okolních státech, odkud se mimochodem podstatná část biopaliv dováží, nemá z tohoto prospěch ve formě státní dotace či podpory. Veškeré tyto biosložky jsou zdaněny při povinném přimíchávání jak plnou spotřební daní, tak vyšší sazbou DPH.

- pokračování

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jefferson

23. 9. 2011 17:16
Lobbying schválený Sněmovnou je menší zlo...

..než do očí bijící krytí/maskování krádeží, jak za ODS, tak za ČSSD, které nebyly a nejsou potrestány.Proč to nepříznáte, pane Machu, jako Babiš ? Babiš by měl být spíše váš spojenec.Získal 84% v HydeParku, nekrade, zaměstnává tisíce lidí a platí daně. Lidi/voliči chtějí tresty za korupci.Co na to Svobodní ? Mlčí. Svobodní se nezajímají, co chtějí občané, ale říkají jim, co chtít.Dále viz odpor proti přímým volbám, obecnému referendu.S tímhle přístupem nejsou a nebudou v parlamentu.

"Abychom odstranili bující korupci, je potřeba zpřetrhat toto pouto mezi byznysem a politikou."

A to potom korupce zmizí ? :-) Kde ve světě to takhle funguje ?Tam,kde je nízká korupce, nejsou soudci,st.zástupci a šéfové policie JMENOVÁNI ministrem nebo prezidentem, ale VOLENI přímo nebo parlamentem na omezenou dobu. V jedn.státech USA volí přímo soudce, st. zástupce, šerify a mají občanské soudní poroty. KSČ zrušila poroty v r.1948 a pak nastaly justiční vraždy, vyvlastňování a teror 50.let.

0 0
možnosti
OTF

Oldřich Florian

23. 9. 2011 18:52
Re: Lobbying schválený Sněmovnou je menší zlo...

Procenta v HydeParku ale nic neznamenají. Ten, kdo získá nejvíc hlasů, je většinou největší populista.

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky