Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

HarryIKeogh

1. 2. 2012 8:31
jooooo pane

....jste typický český politik!...kecat budete o tom co dělá ten druhý špatně, to vám jde!!!...přesně tohle je totiž česká politika!!...jste jak drbny, které pomlouvají jedna druhou....chybí tady ten blicí smajlík!!!...

0 0
možnosti
JT

knox

1. 2. 2012 7:42
co pak ?

Seznam blogerů:  Jméno Petr Mach

Nebyl nalezen žádný autor. Zkuste hledat v článcích.

něco jste jim udělal ? ;-D

0 0
možnosti
Q

qwed

30. 1. 2012 8:15
K+

Díky za článek. Abychom jen zvýšili svůj státní dluh ve prospch po uši zadlužené EU je děs :-/

5 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

29. 1. 2012 19:15
Zklamal?

No zklamal Vás, mě rozhodně ne. Já jsem od něj totiž nic jiného nečekal. Znám "úroveň odvahy" toho pána, slušně řečeno. Je katastrofa, že takový člověk u nás dělá premiéra, stejně tak jako v případě minulého premiéra, kde bych zase poukázal na úroveň jeho inteligence a morálky.

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

29. 1. 2012 19:15
Re: Zklamal?

Mám na mysli minulého premiéra za ODS.

0 0
možnosti
HBR

humanitární bombardér revival

29. 1. 2012 1:38
mně je nečas dost jedno, ale tento pán si nevidí do tlamičky

přesnější formulace by byla "petr nečas MĚ zklamal". nechápu, co to komu ten ušatec cpe. každej by měl mluvit za sebe, jinak působí manipulativně a nedůvěryhodně :-P

2 0
možnosti
VB

velky bratr

31. 1. 2012 1:40
Re: mně je nečas dost jedno, ale tento pán si nevidí do tlamičky

To je pravda, slusna cast volicu ho zvolila s tim, ze je v politice 20 let a este na nej nic neprasklo - ze tedy nikdy nic na nikoho neprasknul a v teplicku si spokojene budoval karieru. Takze jeho volici zklamani byt nemohou, jim prinesl presne to, co od nej cekali. Tedy prohloubeni zadluzovani, zvyseni dani a snizeni podpor. Drtiva vetsina osstanich aktivnich volicu si pro tentyz kus vybrala jineho kasparka, ale tez vedome volila zkazu.

0 0
možnosti
JK

holkazhane

28. 1. 2012 22:27
Vy tradičně nezklamete a klamete.

Vláda mě dozajista hluboce zklamala svým dosavadním působením, leč nezradila mne.

Snad jen náš pes ještě nezná informaci o tom, že zatím skutečně od EU víc peněz přijímáme než naopak. Navíc je

toto (ne)čerpání na triku našich volených zástupců.Vzhledem k tomu, že MF dosud neprojevil úmysl nevrátit nám půjčené peníze, nevím jak jste dospěl k závěru, že tato půjčka zasáhne do veřejného rozpočtu.

Mantinely, které tady váš guru postavil před 20 lety jsou pro tuto zem mnohem horší než všichni čerti, vámi na zeď

malovaní. A to jak finančně, tak morálně.

1 0
možnosti
VB

velky bratr

31. 1. 2012 1:42
Re: Vy tradičně nezklamete a klamete.

To je presne problem svobodnych - jejich guru klaus, ktery tu se slovy o volnem trhu vybudoval kvalitni korporatni fasismus. Prave proto nejsou svobodni duveryhodni ackoliv maji jako jedini alespon trochu pravicovy program.

0 0
možnosti
JP

apeppepa

28. 1. 2012 21:52
Hlouposti zdar, "čecháčkovství" vpřed

Tak nějak divně se to u nás vyvíjí. EU nám poskytuje především velký trh s 500 miliony zákazníků a zatím také velmi tučné dotace, protože stále patříme mezi méně rozvinuté regiony. Tak nějak se předpokládá, že zbohatneme a místo čistých příjemců se z nás stanou také plátci - třeba ve prospěch Rumunska či Bulharska. Ale po přečtení tohoto blogu a diskuze by nás  nikdo do svého týmu nemohl chtít. Vypadáme jako hráč, který hledí pouze na svůj prospěch, svému týmu hází klacky pod nohy,raduje se z jeho neúspěchu a snaží se ho rozbít. Je to dost odporný obraz, který je výsledkem systematické protievropské a proruské politiky Hradu.

3 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

29. 1. 2012 19:22
Re: Hlouposti zdar,

Slyšeli jsme slovo Boží. On zřejmě nemůže existovat volný trh bez centrálního plánování a přerozdělování od chudých k bohatým typu Řecko, Irsko, později Španělsko, Itálie. Ono zřejmě není možné obejít se bez dotací jen pro někoho (kamarády politiků), které křiví trh!!!

4 0
možnosti
GG

gomesak

28. 1. 2012 14:05
odkaz

Ketas většinou ovládal vesnice,zásobárna rozličného zboží a nákup prodej.Obyčejní lidi si k němu chodili nakupovat a když na něco neměli,tak ve větším případě brali do zástavy zlato,pole,louky a jiné komodity.Výtěžek a zlato přeposílali svým nejvýšepostaveným do Švýcařských bank.LICHVÁŘI A KRÁMAŘI-jejich úkolem bylo v podstatě to stejné,ale už ve vyšších kruzích a taktéž vše putovalo do Švajcu.Dnes jsou jejich potomci nastrčeni ve všech funkcích klteré se zaobírají finančníma transakcema a mají ohromný podíl na řízení politiků a tedy i státu.Víme okom toje.Celá desetiletí tlučou lidem do hlav jak jim bylo ubližováno ALE že v podstatě svou nenažraností a chamtivostí po hmotném statku a ovládaní lidstva zapříčinila jejich komunita světovou válku neřeknou.Dnes,tato krize je taky součást nenažranosti a chamtivosti tohoto etnika.

0 0
možnosti
JK

holkazhane

28. 1. 2012 22:33
Re:když už víš okom toje,

tak abys snad i se svýn etnikem taky šupajdil do Švajcu. Těch polí, luk a jiných komodit, co tam musí být....

0 0
možnosti
KK

Katka K.

27. 1. 2012 19:04
karma

sdílím na FCB R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky