Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zani

26. 9. 2012 16:19
Bohužel!

Dneska Vám musím dát za pravdu, je to (sto dukátu)!!

0 0
možnosti

Petr Mach

22. 8. 2012 17:48
Nejsme SSO. Jsme Svobodní.

Poznámka pro diskutéry dole. Nepoužívejte prosím pro Stranu svobodných občanů zkratku SSO, ale Svobodní. respektujte, že to je naše oficiální zkratka.

2 0
možnosti

roman37e

22. 8. 2012 17:59
Re: Nejsme SSO. Jsme Svobodní.

Trhni si. Já jsem svobodný občan a jak tu vaší parodii na stranu nazvu je čistě moje věc.... Ještě něco oficiální zkratko? :-)

0 0
možnosti

Zastavit stát !!!

22. 8. 2012 8:36
Kdyby lidi měli rozum a trochu se zajímali o dění,

tak po tomto exkrementu od pana Nečase by preference ODS měly definitivně klesnout na nulu a celá strana včetně všech napojených příživníků by se odebrala do věčných lovišť. Bohužel se obávám, že lidi ten rozum nemají, viz úspěch TOP09 v posledních volbách. Lidi, kteří se považují za inteligentní, se nechali napálit jako důchodci gulášem a pivem v kelímku.

7 0
možnosti

roman37e

22. 8. 2012 8:47
Re: Kdyby lidi měli rozum a trochu se zajímali o dění,

Lidé rozum mají, jenže nemají na výběr. Pokud nebudou volit ODS, volby s přehledem vyhraje ČSSD společně s komunisty. ODS je menší zlo. Jenže i v souvislosti s SSO. Proč bych měl volit stranu kde je předsedou samolibej nagoukanej ignorant sosající ze státního rozpočtu? Proč bych měl volit stranu kterou spoluzakládal a na kterou je stále napojenej ulhanej flákající se dlužník z paneláku v Mostu? Proč bych měl volit bejvalýho komunistu který je tím jediným správným pravičákem? Proč bych měl volit stranu, jejíchž členové mě označují za komunistu? Proč? Proč? Proč? Jděte si na hrad pálit ten svůj zelenej hadr s beranem. Nic víc stejně neumíte.

0 0
možnosti

kaktusak

22. 8. 2012 1:16
V kapitalismu jde o vlastní zbohatnutí.

Ti nahoře úspěšně bohatnou. Proč by se měli zaobírat nějakými vašimi teoriemi?

0 0
možnosti

Halfunx

22. 8. 2012 7:34
Re: V kapitalismu jde o vlastní zbohatnutí.

Protože by mohli být politi dehtem a hozeni do peří.

0 0
možnosti

kilokrok

21. 8. 2012 22:46
Je zřejmé, že ne každý umí správně analýzovat

Pan Nečas nám uvádí odpovědi,které jsou z jeho analýzy společenské a ekonomické situace! Je zde vidět,jak se také dají dělat závěry.

Podle tohoto klíče,člověk,který mlčí,může být člověk,jenž neumí mluvit  a pes,který leží u boudy neštěkající a nekousající! Na co si to tady hrajeme,přece nejsme volové, abychom se nechali stále obkecávat nesmysly!

Lidé jsou zoufalí a takovéto řeči jsou výsměchem proti nim!Bylo toho již daleko víc a lid mlčí,ale rozhodně není unavený! Přesto, že spousta lidí se dostala uměle do závislosti na systému, přesto je stále většina zdravých lidí, kteří chtějí, aby náš stát opět uznával normální společenské, morální a ekonomické hodnoty.Českého člověka nikdy nereprezentovali lháři,pokrytci a zloději. Ve společnosti působí daleko více rozměrů,stejně jako člověk je vícerozměrný! Lhaním a obkecáváním dosáhnou prospěch  lidé, kterým z toho teče i když spí, ČAS!Jenom, že to zdravé jádro národa se vždy ozve! Otázka není zda-li. ale kdy?

Politik by měl mít k lidu úctu!

0 0
možnosti

cerny.prem

21. 8. 2012 17:52
souhlas pane Machu

I naše politika je nyní jako wrestling. Politici se perou před lidmi a bez lidí jdou spolu na kafe a lid je tak zmaten, že jim za to ještě tleská jak jsou korektní.

Velmi smutné a hlavním viníkem jsou média.

0 0
možnosti

hlava..dvacetdva

21. 8. 2012 16:17
Terminus technikus

Nižší ochota domácností utrácet, by měl být nějakým způsobem zvěčněn. Předseda vlády, který tohle šplechtne je a) neschopen položit si otázku proč je to tak, b) úplně odtržený od reality, c) úplný kretén. Obávám se , že je to všechno naráz protože to už dva roky dokazuje.

24 0
možnosti

asi tak

21. 8. 2012 20:06
Re: Terminus technikus

c je správně

0 0
možnosti

Gašpo_3

21. 8. 2012 16:05
Tak fajn.

Článok som nečítal, ale pokiaľ tento blog hovorí pravdu, tak aspoň už bude každému s aspoň priemernou dávkou inteligencie jasné, kto stojí za hranicou politickej i ekonomickej debility.

Nečasova snaha udržať v chode peňazovody zo štátnej kasy pre potreby kmotrov, ktorích "krytím" disponujú ksichty rozhodujúce o Nečasovom bytí a nebytí v partaji nabrala neskutočné obrátky. Tu už ide stranou úplne všetko, natož ohľady na zdravý rozum.:-/

1 0
možnosti

petrph

21. 8. 2012 15:50
když on přece není Nečas keynesinánec

Ale kalouskovec. A Kalousek je jak známo ten nejchytřejší ministr financí na světě:kdepak nějakej  cizák Keynes.

Ale dá se to říct i jinak-Nečasovi už je jedno co žvaní, už tím nemůže nic zlepšit ani zhoršit...:-(

2 0
možnosti

dr toopee

21. 8. 2012 15:43
nečas

je tradičně trochu mimo realitu - nejhorší je, že té své nesmyslné teorii propadl

1 0
možnosti

Gašpo_3

21. 8. 2012 16:18
Re: nečas

On nie je mimo realitu. Otázka je, ktorá realita má pre neho prioritu. Týmto defakto nepriamo hovorí toto:

"Já ty peníze pro kmotry od Vás prostě POTŘEBUJI, jinak ztratím v partaji podporu a budu v zadeli. Když mi je nedáte dobrovolně a nezačnete honem utrácet, já je z Vás vytluču, na to vemte jed! ":-P

4 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky