Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a35n 55V92e46s18e70l55ý

1. 7. 2013 13:44

Udelejte si na sekretariátě u Svobodných už jednou jasno. 8-o

Nikdy bych si nedovolil kritozovat to, jak rodiče sponzorují, dotují a nebo platí své děti. Jen říkám, že to jsou také dotace a investice.

Předmětem kritiky "pozerského rádobypravicového žvanění" je pobírání dotací svým pobytem na VŠ. A to se myslí v MNOŽNÉM čísle pokud jde o dvě školy státní, či veřejné.

Pak je kritika dotací to stejné falešné moralizování, jako když někdo, kdo nepracuje a neplatí daně, dá přednost státní dotované školce a nestydí se vyřvávat do světa, jak jsou dotace špatné... :-P

1 3
možnosti

J60a61n 61V45e13s24e13l94ý

1. 7. 2013 13:47

Tohle patří pod příspěvek Jiřího Remeše ze dne 1.7.2013 13:35.

Pro pořádek to zkopíruji na správné místo... ;-)

0 1
možnosti

No Kristova noho... ;-D;-D

Tohle má být ta alternativa vládním stranám? 8-o

Pokud by se vám podařilo dostat se do sněmovny a skutečně prosadit alespoň čtvrtinu ze všech návrhů, je to na emigraci. Naštěstí vám na tohle snad nikdo neskočí, a pokud ano, stejně nic z toho neprosadíte, akorát začnete krást stejně jako všichni před vámi.

0 6
možnosti
Foto

No, České republice by prospělo, kdyby se konečně k emigraci rozhodla ta parazitní část společnosti. Zatím odcházeli téměř vždy ti lepší a podle toho to tu taky vypadá.

4 0
možnosti

Tak jsou to sice jen drobounká opatření, no ale pro začátek... ;-D

2 1
možnosti
Foto

Nevěřím Vám, pane Machu, ani nos mezi očima. Nevěřím Vám a nikdy Vás nebudu volit.

2 5
možnosti
Foto

Je to vaše svaté právo. Jen by mně zajímalo zda k té nedůvěře máte i nějaký racionální důvod. Pokud vím Mach zatím do politiky nezasáhl a není mu co vyčítat, což se nedá říct snad ani o jednom současném poslanci či senátorovi. Smím se zeptat kdo má vaši důvěru?

3 0
možnosti

Ideály jsou k ničemu. Svět nikdy nefungoval a nebude fungovat podle ideálů. Ať už komunistických nebo Machových.

3 4
možnosti
Foto

To jistě ne, ale přesto považuji za rozumnější se o ideál alespoň snažit a pokusit se k němu co možná nejvíce přiblížit než si říct, že když ne ideál tak raději bahno se vším všudy.

9 0
možnosti

J61a75n 22K24u50b82a73l17e94k

29. 6. 2013 12:17

Pripada mi to jako plan pro socialisticke hospodarstvi. Take se reklo, co vsechno pekneho se ma udelat, jak to bude pekne az se to udela. Ze strana bude pracovat pro blaho lidu a bude omezovat veskere vedlejsi vydaje, zefektivnovat statni spravu a pod...

Vsichni ale vime, ze takoveto prohlaseni, at v levicove nebo provicove orientovane vlade jsou blbost. Jsou to jenom kecy pro masy bez informaci. Moc dobre vite, ze to takto fungovat nemuze a ani nebude.

Zeman neni dedecek hribecek s kouzelnym proutkem. Neni to zadny guru a uz vubec ne statnik a clovek, ktery by se mel v dnesni dobe podilet na vlade...

To ze chlasta vodku s rusakama a pak si mysli, ze lita a je prezident zemekoule je vec druha...

2 4
možnosti

Máte to nějak pomotané.

4 0
možnosti

Tady říká, co udělají, když budou mít jen 5% a i to zní velice dobře. Že by u nás svítalo na lepší časy?

http://www.youtube.com/watch?v=VZFvwAzYAYs

6 1
možnosti

To je samé...zrušíme, vystoupíme, zrušíme, vystoupíme....ale jinak jste mě pobavil, jako vždy?;-)

2 3
možnosti

Ale jo proč ne. Je to hezká představa. Naráží to několikrát na realitu.

- Právě jste propustil 300 000 úředníků co s nimi?

- Dokud jsme v EU tak sice můžeme nepěstovat řepku ale místo ní nic moc nemůžeme a to co může nebude profitabilní.

- Nikde jsem tam nepostřehl jak to budete financovat (jestli nepočítáte tu myšlenku že budeme daňový ráj do kterého budou všichni sypat), protože jenom z propuštěných úředníků a těch několika úřadů to netrhnete.

-Žádná zmínka o investicích ať už, zvýšení, snížení, či restrukturalizace a každý ví že je to právě tady kde náš stát svou úlohu nezvládá a kde leží největší díl DPH.

-Po výstupu z EU by byli na naší zemi nejspíše uvalena taková cla, která by efektivně zabránila vašemu plánu stát se investičním rájem Jak říkám, hezky se to čte, jsem rád že existují lidi kteří doufají v lepší budoucnost, ale...

6 2
možnosti

sorry, za DPH, myslel jsem HDP

2 0
možnosti

O přístup na trhy se celé věky válčí. švícaři a norové (nejsou v EU) si přístup na trh EU platí (švýcarské a norské fondy). Ale Svobodní to domluví zadarmo...

.

Problém není v politicích a jejich vůli něco řešit. Politici a média dělají jen to co voliči / diváci chtějí. Politici jsou stejní jako voliči. druhé švýcarsko zde nezavedete zákony, to trvá stovky let kultivace celé země. úspěch švýcarska není v jeho politicích, ale jeho lidech. Přeji nám aby takoví naivkové zůstali mimo vliv. Cesty do pekla jsou dlážděny dobrými úmysly. :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky