Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Kdyz tak koukam na to video, co se vlastne stalo mezi panem Machem a Vaclavem Klausem? Nejak ta vzajemna podpora myslenek ustala... nebo je to kvuli tomu, aby strane neudelil (ex)prezidentsky polibek smrti?

0 0
možnosti
PH

P27e10t25r 88H53o63r20á40k

22. 1. 2014 16:51

Gratuluji Machovi, je to člověk dobrý a sympatický, ale budu vždy volit jedinou pravicovou stranu, která se nebude orientovat na zlé, socialistické Rusko, kde se zabíjí nevinní lidí. Chci západní civilizaci jednotnou a spojenou proti východním vrahům a připravenou zasadit boží úder celému východu, válka se bude odehrávat tam, umírat budou nevinní asi, ale jen ti z východu. Tohle my chceme v TOP09 silnou, jednotkou, milujicí zapadní civilizaci plnou lásku, toleranci ke gayům a lidskému právu na dobrý život o které se má starat stát díky daním který by měli být kolem 60% výdělku. Tohle je skutečná západní pravice pro chytré lidi!! S Karlem na věky.

0 0
možnosti
Foto

snad jsem to pochopil správně jako vtip ;-D

1 0
možnosti
Foto

P13e93t56r 19H20a15n18n61i38g

22. 1. 2014 13:13

Jedna cesta je vystoupení z EU,což se stejně nepovede a posílí se tím jen ultralevé křídlo nahrávající levému a až extremisticky politicky korektnímu křídlu, feministkám atd. a druhá je posílení realistického křídla EU, snažící se o pozastavení nekontrolované imigrace ze států, jejichž obyvatelstvo vyznává jiné hodnoty, než ty slučitelné s historickým vývojem Evropy. Strana zdravého rozumu dává přednost Evropě svobodných států (Evropské unii svobodných států), ve kterých bude znovu platit svoboda slova a která naváže na vše pozitivní co Evropa pro svět v průběhu věků učinila. Tento proud sílí ve všech státech EU, včetně Francie.

0 0
možnosti
BT

nádherná představa zrušíme EU a ihned založíme něco lepšího, už vidím jak se všechny státy do toho hrnou, ani omylem,

 znovu vytyčíme hranice a hlavně Evropě budou diktovat státy silné a proč by taky nediktovaly když nebudou ničím omezovány, prý Evropa svobodných států milý pane v životě to chodí trošku jinak,  silnější si podmínky diktuje a slabší buď přistoupí nebo ne

1 1
možnosti
MN

Pane Machu, říkáte, že tentokrát budete mít pořádnou kampaň....

Dobrá, ono ale bude hodně záležet na tom, jestli opět oslovíte jen skupinku skalních příznivců a akademické kroužky nebo se Vám podaří vysvětlit "obyčejným" lidem, že České republice hrozí díky narůstajícím regulacím z Bruselu postupná ztráta svéprávnosti, že přijetí Eura by pro nás znamenalo i přijetí obřích likvidačních závazků vůči fondům EU, že svoboda neznamená izolaci, ale princip "já pán, ty pán".

Také, opravdu pečlivě se vyvarujte jakékoliv negativní kampaně, nenabírejte na ty vaše beraní rohy ani ODS, ani Babiše, nechte je být na pokoji a soustřeďte se na věcnou podstatu voleb. Pokud si to zase neodpustíte, ztratíte tentokrát minimálně můj hlas.

Co zatím vím, tak Vy budete mít jednoho silného soupeře, kterého jako oběť předhodí ČSSD, a sice sociologa Jana Kellera. Bude pro spoustu lidí atraktivní svým sexy mozkem a srozumitelný svým teplým lidským přístupem. Ale pokud by se dostal za náš stát do EP, mohl by jako naivní fanatický idealista a eurofederalista znamenat katastrofu.

4 2
možnosti
BT

a ona celá ta EFTA se nemůže dočkat až tam vstoupíme a nastane u nás ráj na zemi, je mi líto ale nevidím jeden jediný důvod proč by státy EFTA měly být nadšeny z toho že k nim chceme

0 1
možnosti
MP

Pane Těšínský, neznám jediný stát na světě, který by si nepřál co nejvíc obchodů s ostatními státy.

1 0
možnosti
MC

Držím Vám R^R^. Jenom se musí chytře na ty nově rašící levicové bobtnající boláky. Ty vyléčí pouze svobodný stát a po něm tito pokrytci netouží, ale naopak svou nemocí infikují ostatní "GUMY".

3 0
možnosti

22. 1. 2014 6:23

Nezapomente na vyjimky pro rum a pomazankove maslo. Zustanme vyjimecni!

0 2
možnosti

22. 1. 2014 6:10

Dansko ma sice vyjimku ale ma svoji korunu pevne navazanou na euro. Tedy v podstate ma euro s vlastnimi obrazky. To by mel Mach vedet.

0 2
možnosti

22. 1. 2014 7:22

Minus ovsem na faktech nic nezmeni, Miroslave.

0 0
možnosti
FF

Pane Machu, zdravím Vás! Sleduji Vás již delší dobu a musím říci, že mi jste lidsky a názorově velice sympatický. Když jsem Vás před mnoha lety zaregistroval úplně poprvé, říkal jsem si, že o Vás ještě hodně uslyšíme, že před sebou máte velkou budoucnost. Bohužel, jak čas plynul, napadalo mě v souvislosti s Vaší osobou již pouze označení "ztracený talent".

Přeji Vám, ať se této nálepky v dohledné době zbavíte a ať konečně ukážete, co ve Vás skutečně je! Myslím, že výsledky "Svobodných" v loňských parlamentních volbách jsou pro Vás v tomto směru více než solidním odrazovým můstkem a velkým povzbuzením do Vaší další práce.R^

Držím Vám palce! F.F.

11 0
možnosti
MB

Filipe, ty zvíře :)

0 0
možnosti
MT

M50a89r65e40k 38T52ů15m51a

22. 1. 2014 0:08

Jelikož mě Evropský parlament naprosto nezajímá, tak čistě z nenávisti k bolševikům Schulzovi a Barrosovi Vám pane Machu a Svobodným ten hlas, i přes všechny mé výhrady, dám.

5 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky