Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Mach, doufam ve vasi inteligenci, ze evropske zakony budete studovat dobre. Take hlasovat budete spravne. Snemovna CR vam ukazala, jak je to, kdyz se obratite "zady" a neposlouchate agendu, ktera je na poradu!

0 0
možnosti

Kolikrát se to už stalo, že se nenápadnými přílepky ke schvalovaným zákonům provedly zásadní změny jiných zákonů? A kolikrát se v posledních letech různé strany nechaly slyšet, že je třeba provést změnu jednacího řádu sněmovny, pokud jde zejména o tzv. přílepky k zákonům a o formu podávání pozměňovacích návrhů? Ústavní soud přitom už v minulosti prohlásil tzv. přílepky za protiústavní.

No a teď jsem fakt zvědavá, jak se z toho v tomhle čerstvém případě sněmovna dostane a jak to bude narovnávat ČSSD, která si nadělala přímo pod sebe.

4 0
možnosti

Každá koruna, která zůstane mezi lidmi, je dobrá (ať si to benzináři klidně nechají). Cigán ať si ukradne slepici a Dýnstbýr může jít dělat do fabriky.

0 0
možnosti

To se mi snad zdá, to je jako zlý sen, za 1. pololetí 2014 jsem od EU dostali o 56,4 miliardy více peněz než jsme do EU přispěli. Vůbec se autorovi příspěvku nedivím, že kritizuje EU, takový euro nesmysl nalít do naší země více peněz než ona sama přispívá. Kam se na to hrabou žárovky. Docela by mně zajímalo, které státy si nás to kupují, ve stejném duchu jako si dle pana Macha kupuje EU poslance, když jim platí nehorázné peníze za členství ve výborech. Vůbec se nedivím, že v Británii a Francii vítězí euroskeptici, proč by měli ze svého na nás doplácet. Je dobře, že pan Mach již uvažuje dopředu a jako správný vizionář již je euroskeptikem, jednou možná přijde doba, kdy i naše země bude do EU odvádět více než z ní bude získávat - zatím je tomu sice naopak, ale toho bohdá nebude, aby ideologicky zaslepený český euroskeptik z boje utíkal. Doufám, že na své zahraniční stáži za poznáním, jak doopravdy to vlastně v EU funguje, nakonec neprohlédnete a neochvějně setrváte ve svých zásadách, nebýt členem nějakého jednoho výboru, ale raději rovnou hned dvou výborů, byť jeden je pouze takovým výbůrkem ne-li přímo výbůrečkem. Ve stranickém znaku máte berana, tak houfujte ovce co to dá a nepřestávejte špinit, hanět a kritizovat EU, jenom ne říci i něco pozitivního ohledně přínosu EU pro nás, na to moc ovcí nenaženete.

0 7
možnosti

A co tedy, pane Jakubciku, udelala EU pro vas pozitivniho? Rad si to od vas poslechnu. Ja si totiz u sebe nejak na nic vzpomenout nemohu :-(

3 0
možnosti
Foto

Použije se "evropský" způsob: budou hlasovat do té doby, dokud nebude správný výsledek.

6 0
možnosti

Pěknej bordel, hlavně u socanů. Být Babiškou, tak nic nekomentuju a těch 14 miliard seberu socanským ministrům a tvářim se spokojeně až začnou kvičet. Ať si to v parlamentu zdůvodní  sami.  ;-D

1 0
možnosti

A co když se díky nižší dani nakonec vybere víc peněz? Dáme je socanům?

1 0
možnosti

Zajímalo by mě, jaký bude mít z toho Urban vejvar, ale měla by se to zajímat hlavně protikorupční policie.

0 1
možnosti

Z77d51e27n28a 23K28o36č87í

23. 7. 2014 22:39

A teď si představte, že takový bezmozek dokonce dělal jednu dobu i ministra !!;-D

0 0
možnosti

...poslanci kteří nevědí o čem hlasují..patří k chocholouškovi.....blázni a nedouci nemají ve sněmovně co dělat....:-(

7 0
možnosti

Z33d20e66n24a 17K28o56č51í

23. 7. 2014 22:37

souhlasím, že lidé, kteří nedokáží myslet, by neměli ani schvalovat zákony a měli by být co nejdříve nahrazeni lidmi myslícími.

Existuje nějaký seznam těch pomýlených ?;-D

2 0
možnosti

Nejlepší na tom je, že pro ten zákon opravdu hlasoval i Nebureš osobně. Buď věděl o čem hlasuje a vratka daně zemědělcům (tedy i jeho Agrofertu) u něj převážila sekyru 14 miliard ze státního, nebo je ještě zmatenější než všichni ti socani.

7 0
možnosti
Foto

Jen víc takových omylů.

5 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky