Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Samozřejmě neznám systém popisovaný panem Machem, ale obecně platí jedna věc, skoro bych řekl, že má sílu přírodního zákona: Pokud odebírání dětí rodičům může být lukrativní podnikání, potom pohnutky k odebírání dětí nejsou vždy v souladu se zájmy těch dětí.

13 0
možnosti
JK

Skvělé, díky za informace :)))

1 0
možnosti
KP
DK

Opravdu nevím, jak si liberální politik může dovolit takle manipulovat veřejným míněním. Resp. předkládat mu jen svůj osobní pohled bez předchozího prozkoumání všech relevantních informačních zdrojů. Ano, některé zdroje mohou být méně dostupné, v tom případě by se ale měl vzdát své osobní mediální prezentace a usilovat nejdříve o jejich otevření, než se k něčemu vyjádří. V opačném případě se jedná o populistickou honbu za politickými body.

Za sebe si mohu myslet, že Barnevern je zřejmě moloch, který pod zástěrkou péče o děti dělá i spoustu špatných rozhodnutí (rozdělení sourozenců považuji za jedno z nejhorších, upřednostňování přesunu dítěte do cizí rodiny před pomocí při "výchově" pravých rodičů), ale dokud nebudu mít v ruce všechny podklady, resp. dokud mi je novináři a politici budou filtrovat podle své nálady a osobního mínění, nemůžu ani souhlasit ani nesouhlasit s jejich kroky.

3 23
možnosti
AJ

a jake podklady Ti chybi ? Soud i policie rekli ze k zadnemu zneuzivani, a ani nicemu jinemu podobnemu, nedoslo. Psychologove co vypracovali posudky ziji v jedne domacnosti a jsou placeni Barnevernem ... .

21 1
možnosti
MK

Pane Mach, Norsko je suverénním státem a navíc mimo EU. Je též udájně demokratickou zemí. Jaké zákony si Norníci přijali, takové tam platí. To, že se nám "možná nelíbí" je sice pěkné, ale pokud jsou s nimi Norníci spokojení, dělat nemůžeme nic. Jediné, co lze dělat, je do Norska se nestěhovat. Vzhledem k tomu, že máme informace jen z (objektivních;-D)medií, tak to určitě nebude jen černobílé.

4 12
možnosti
AJ

to ze je nejaka zeme demokraticka, tak to neznamena ze je v ni je vse v poradku ...

14 1
možnosti
Foto

A to je to hlavní. To se pak můžeme pohoršovat nad "civilizovaností" Norska a norů. Za každým svinstvem, za každou zrůdností, za každou absurditou hledej něčí zisk. A to nejen v Norsku nebo u nás, ale všude. Newyorská dvojčata, GMO, celý systém WHO, globální oteplování a environmentarismus, atd. atd.

5 0
možnosti
IB

I87v84o 55B93o48u65š75e

29. 1. 2015 7:28

Asi by meli ty soukrome firmy pronajimat svoje zarizeni zcela zdarma, rika guru pravicove filosofie.;-D

1 16
možnosti
IB

I69v61o 74B39o35u79š48e

29. 1. 2015 8:36

Samozrejme "mely"...

1 1
možnosti
MC

Díky za vaši práci za svobodu.R^

9 0
možnosti
Foto

I u nás to může být celkem dobrý kšeft - odměny pro pěstouny nejsou zanedbatelné... Navíc je zde celkem běžné a vlastně nijak nepostihnutelné odstavování jednoho z rodičů od dětí po rozvodu či rozchodu partnerů... Je to dobrý byznys - posudky, výdaje za právníky, to vše stojí spoustu peněz. Jeden z vašich poradců má velké zkušenosti právě s rozbíjením vazeb mezi rodičem a dítětem :-( a je opravdu paradoxem, že právě tímto člověkem vedené občanské sdružení je zároveň vyhlašovatelem sbírky na právní výdaje Evy Michalákové... A právnička Spoustová, která p. Michalákovou zastupuje, je pravou právnickou rukou tohoto sdružení... Takže další výnosný kšeft, nebo jak to nazvat?

3 1
možnosti
Foto

Pokud vím, tak Vlasta Hurtová čelí trestnímu oznámení pro pomluvu a je spolčena s psychopatem Hodinou. Pres škody a obstrukce lidí spojených s Marksovou Tominovou, tento pripad dotahneme do dobreho konce. Ani soc pracovnice Hurtova to neohrozí, radeji by se mela venovat sve praci. Její nadrizeny jeji aktivity urcite sleduje a posoudí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky