Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Tak ja nevim, co vlastne chteji. Rozmanitost nebo rovnost ?

0 0
možnosti
Foto

Další důkaz toho, co se v EU řeší. Důležité problémy se zametají pod koberec a ty hovadiny se vydávají za úžasná řešení.

1 0
možnosti
TJ

Tak já jsem zvědav kdy tihle rovnostáři konečně přikážou státům s povinnou vojenskou službou zavést v ní skutečnou rovnost občanů, tedy určit ji pro muže i ženy. Jo aha, tam se maká zadarmo, takže na vojně se genderové vyváženosti asi nedočkáme. A jak to vlastně budou řešit u odvodu s těmi intersexuály?

1 0
možnosti
JK

;-D Až zjistíte, co je to co je „školení v rozmanitosti“, nebo „školení intersexuálů“, napište další blog.  Myslím, že by to bylo zajímavé téma. ;-D

1 0
možnosti
LN

Popravdě mě ten bod 41 nejdřív trochu nadzvedl, ovšem při pohledu z druhé strany je pravda, že finančně slabší v případě následného soudního sporu je propuštěný zaměstnanec. Dokonce znám opačný případ propuštění, zdůvodněného nepravdivým nařčením ze sexistického obtěžování.

0 0
možnosti
PH

;-):-P:-)Vazeni. EU neprestane si vymyslet zhovadilosti ponevac nic nic jineho neumi. Tato organizace/ spolek se musi co nedrive rozpustit. Cim drive, tim lepe. Doufam, ze Angela velmi brzy dostane padaka a bude to vyrezeno. GB ma na programu referendum ve kterem se rozhodne zda zustal ci vystoupit z EU. V okamziku kdy vysledek bude pro vystoupeni z EU, muzeme s velkou pravdepodobnosti pocitat s tim, ze dalsi zeme budou nasledovat. Doufam, ze se toho doziju.

1 0
možnosti
JH

Buďte v klidu ! Podobných rezolucí ( ptákovin ), bude ještě vydáno mnoho.Rezoluce ale, není závazné nařízení.

0 0
možnosti
MM

Jak to tak čtu, obávám se, že kvůli těmto kravinám se velké části národa může začít líbit právo šariá. Jak se bude prokazovat intersexualita?

0 0
možnosti
IV

Možná že tím školením mysleli, že intersexuálové budou školit děti, aby je lépa chápaly... a aby začly přemýšlet, jestli vlastně nejsou taky intersexuálové.

1 0
možnosti
BH

B13o71h59u98š 58H71a48v52e50l

29. 10. 2015 20:19

Právě dnes jsem si přečetl o rozdílné stavbě mozku žen a mužů. Týká se poměru bílé a šedé hmoty a jejich rozmístění v mozkovně. Jsou uznávaná místa v mozku, která jsou rozdílná dle pohlaví. 

Dejte prosím v EU již pokoj s tím genderem.

Pro zastánce povinně Sexmise!

4 0
možnosti
IB

A to je důvod, proč se budeme na pracovišti, na pracovním trhu a obecně v životě chovat k různým genderům různě, dovolovat jim různé věci a dávat jim různé příležitosti / omezení?

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky