Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyjímečně s Vámi souhlasím :-) EU

0 0
možnosti

Psával si líp.

Kde je "úřad na zrušení".

Ono se ti v tom EUarlamentu asi začalo líbit. Kcerulovat, brblst, ale hlabnę, aby to vydrželo....

Takhle u nás fungují komunisti už 25 let, mají svoje jisté, brblají, ale prd zmůžou a ani moc nechtějí. Mít jistotu, že tam budu, kterou si vysloužím kverulanstvím,  slušný kšeft.

Ty jsi, hochu,  zklamsl ve všem.

1 1
možnosti

Zajímavé starosti libertatiána :-).

Poklidné Vánoce s cukrovím, stromečkem, kaprem, koledou a pod. Vám přeji. Ale ten komerční cirkus na Staromáku je mi ukradený.

Mimochodem. Víte jak vznikly Vánoční stromy republiky. Při výpravě pro stromek do lesa našel spisovatel R. Těsnohlídek odložené dítě. Na náměstí v Brně byl poté vztyčen strom, pod kterým se konala sbírka pro opuštěné děti.

1 0
možnosti
Foto

Líbí se mi váš článek. Taky jsme to tak doma měli. Každý, ať se rozhodne dle svého přesvědčení, tradice by se ale měly dodržovat;-)

5 0
možnosti

Kdyz ja porad nevim, co to ty naše české tradice jsou. Jsou to Kdo nekrade okrada rodinu, nebo my delame jako ze delame a oni delaji jako ze nas plati?

3 2
možnosti

Tak to je mi Vas docela lito8-o

0 0
možnosti
Foto

Zlu se nesmi ustupovat, takto prohravame nasi svobodu. Poprve s Vami pane Mach souhlasim, karma.

3 0
možnosti
Foto

P12e95t24r 15H31a95n70n44i54g

24. 11. 2015 17:22

Velmi dobrý a citlivý článek. I když tradice rozsvěcení Vánočního stromu na náměstích není až tak stará. Vánoce jsou svátky rodinnými, intimními. Svátky lásky a tepla domova. V tom smyslu se nemohu ztotožnit s Machovými spolustraníky, (pode mnou v diskuzi figurujícími) rozzlobenými na svého předsedu, že není dostatečně tvrdý, či adresný. Myslím , že taková klidná, nebojovná strana má naopak v naší rozbouřené době šanci. Kdybych nebyl předsedou Strany zdravého rozumu, sám bych Svobodné volil.

4 1
možnosti

R^Pokud bych nevolil Svobodné, tak bych dal hlas Vám. Vaše názory mi jsou blízké. Škoda, že "smečku" trhá tolik vůdčích "vlků".

1 0
možnosti
Foto

P32a55v73e65l 79P37e39š76a68n

24. 11. 2015 17:09

Opět opatrný článek, kde se Petr Mach vyhýbá slovu islám - jádro problému. Už mu nemohu věřit, že by skutečně bránil naše občany. Bohužel.

2 5
možnosti

Ano, mě taky zklamal.

0 0
možnosti

Hlavně se tady dohadujte co je a co není tradice. Ten blog je přece o něčem jiném. Neustupovat od ničeho, co dělá naši civilizaci civilizací. Vždyť oni se baví naším strachem a mají legraci z toho, že si o to nemusí ani říkat, sami jim vyhovíme. Zanechme proto jakési přiblblé korektnosti a ukažme pěst, tomu oni rozumí. Všechno ostatní považují za naši slabost.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS