Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ S dodatky. Ne neprodávat lacino, ale vůbec! A nutná transformace EU jako celku. Do podoby volného, dobrovolného sdružení NEZÁVISLÝCH SUVERENNÍCH STÁTŮ s atributy suverení státy charakterizující a mezinárodně respektovanými!!

7 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma.

Jsem rád, že s vámi mohu po dlouhé době souhlasit.

1 0
možnosti
OP

Také nejsem zastáncem výjimek. Požadovala bych, aby všechny členské země sestavily seznam námitek, co je v EU špatně a aby se EU reformovala ve prospěch zájmů členských zemí, nikoliv ve prospěch sebe sama

13 0
možnosti
JZ

Sice sdílím autorův euroskepticismus, ale vyjednávání co nejvíce vyjímek pro ČR za řešení tedy nepovažuji.

0 0
možnosti
JC

Ano, je třeba vystoupit.

7 1
možnosti
Foto

1/ Euro by pro nás bylo přínosem.

2/ Pokud budeme brát tolik migrantů co VB (v přepočtu na obyvatele) tak bohatě překročíme kvóty EU

3/ Mnohem více Čechů někde dávkx pobírá než se jich vyplácí u nás cizincům-my v současném systému na tom vyděláváme.

4/ Pokud vím i vyjímky máme-například nemožnost napadení Benešových dekretů

Každopádně my nejsme v pozici VB. Ani počtem obyvatel, ani ekonomikou, ani politickým významem a hlavně ani geograficky. Je rozdíl pokud má odlišné pravidla ostrov nebo obecně okrajová země a pokud je máme my.

Váš článek je dán politickým postojem kdy vy se profilujete proti EU a dle toho máte i volební výsledky. Drtivá většina lidí u nás je dlouhodobě pro naše zapojení do EU a pro jeho větší spolupráci což jasně dokázaly volby.

1 23
možnosti
PK

Od Sobotky můžeme očekávat jen to, že Bruselu odsouhlasí cokoliv, jen aby se zalíbil. Myslím, že už má předem zjištěno, co chtějí panáci z EK slyšet.

6 0
možnosti
JN

J10i51ř62í 87N88o28s17e69k

2. 2. 2016 19:52

Prouza mu to od Merkel vyřídí, nebojte. Zrovna jako mu to dnes vyřídil Shapiro - Bohouš už nevěří mailům, tak si na US ambasádu zašel pro noty osobně. Ale moc se o tom nemluví, co?

1 0
možnosti
JT

A nebylo by jednodussi z EU rovnou vystoupit. Pak nemusime mit zadne vyjimky. A nebo se spojit s Jedlickovym Liberlandem v Cesko Liberlandskou Unii, pripadne se nechat jim anektovat, cimz bychom byli jiny stat nez Ceska republika, takze bychom byli automaticky venku.

8 0
možnosti
JC

Liberczechia. V češtině pak Svobodný český stát.

Nebo třeba Velká svobodná Morava.

0 0
možnosti
MS

No, nevím, nevím. Nezdá se vám, že Velká Británie jaksi není schopna nám garantovat akceptování našich výjimek, jejichž schválení je v kompetenci celé EU ? Jednáním s VB můžeme maximálně dosáhnout toho, že nás podpoří při hlasování o našich výjimkách. Ale to je tak asi všechno. Další jejich osud bude záležet na hlasování zbytku EU. Takže je to od vás zase jen takový výkřik do tmy. :-P

0 0
možnosti
TJ

Obracet se na Sobotku....;-D Ale jo, děláte to dobře. Jednou je předseda, tak to jinak nejde.

Proč mi to ale jen tak připominá trhovecké chování? Nevím, osobně bych preferoval dát EU valem už včera, ale tohle dohadování se o drobky a vydírání se mi prostě nelíbí, ani vůči EU. Jsem si vědom, že politika se dělá přesně takhle. A že bez podobných výjimek jsme na talíři, a bez nich se autokratický trend v Unii nikdy zvrátit nepodaří. Jenže, ono se to nejspíš nepodaří ani s nimi.

1 0
možnosti
JC

Británie je prvopočátek problémů s migranty.

Byla to Británie, kam začali přicházet Asiaté a Afričané z britských kolonií a bývalých kolonií a dostávali občanství. Od Británie to převzala Francie a Holandsko a posléze to postihlo skoro celou EU.

1 1
možnosti
Foto

Počátek problém s migranty je dán rozpínavostí Evropských vládců.

0 3
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,98
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky