Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To by nesměl být premiérem profesionální kecal ale racionálně myslící politik. Za současného stavu jsem skeptická.

1 0
možnosti

To by náš pan připousranný premiér musel nejdříve chtít. A před tím by musel vylézt Merkelové ze zadku. A toho asi bohdá nebude :-(.

2 0
možnosti

Já Vás asi budu volit. Situace, která je momentálně v Evropě, potřebuje silné argumenty, od silných jedinců. Momentálně nikoho se smysluplnějšími argumenty na české politické scéně nevidím. A že si Británie hájí svoje zájmy, ve smyslu zbavené Evropě, tak jako by si je měla hájit rodina v každé společnosti, je jenom jejich + + + + +R^

7 0
možnosti

Samozrejme, že Európa potrebuje takých politikov ako je pán Mach, bez nich by sa vládnuce strany nikdy nespamätali.

Na Slovensku voľby za župana vyhral Kotleba (tým v žiadnom prípade nechcem zrovnávať Kotlebu s pánom Machom), až vtedy sa Fico (dovtedy eurohujer) otočil s rétorikou aj činmi o 180°, a začal sa viac zaujímať o problémy s Rómami, emigrantmi a začal verejne kritizovať EU. Tým zobral do 3 rokov všetkých voličov Kotlebu.

Dnes by Kotlebovu pred 3 rokmi úspešnú stranu volilo necelé 1% voličov.

1 0
možnosti
Foto

Jak může liberál a ekonom prosazovat nějaké výjimky? Neměl by pouze volat po jejich rušení?

2 0
možnosti

Co furt někdo má s těmi migračními kvótami? Copak u nás budou někdy nějací migranti? Tedy v nějakém počitatelném množství?

I kdyby nám EU nařídila vzít 1000000 běženců, tak při první příležitosti jich bude 999000 ihned běžet do Německa.

Realita je taková, že kvóty prostě nemají smysl a ČR se jich navíc ani nemusí bát. Za rok, za dva, si na ně nikdo ani nevzpomene.

0 6
možnosti

Máte velmi chabou představivost, jak se dá zařídit aby ti "uprchlíci" u nás rádi zůstali. Nejdříve se v Bruseli odhlasuje, že každý uprchlík musí dostat, kromě ubytování a stravy, telefonu, jízdného zdarma atd. standartní kapesné, třeba 200 EUR. A pak, nám přidělenému počtu uprchlíků řeknou, že výdejní místo pro jejich dávky je v Česku. Prosté.

6 1
možnosti

Jestli je náš premiér na tahu, tak si musíme přát aby táhnul co nejdříve.

2 0
možnosti

Skvělé, Petře Machu! Jen tak dál. Už pan prezident akceptoval jeden Váš návrh (tuším se to týkalo smlouvy s Norskem) a teď tohle.

Nenechte ale tenhle nápad jen na premieru Sobotkovi, protože ten se sám bez postrčení k takovému politickému handlování neodváží. To by si musel vyměňovat Pampersky každou půlhodinu.

Protlačte to prostřednictvím někoho (Okamura?) do parlamentu, ať je to slyšet pěkně nahlas.

6 0
možnosti

Sobotka tak něco vyjedná....Ten jen odpapouškuje co mu poradí grémium strany.

4 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky