Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J15a75r33a 63R87a59n95k

4. 5. 2016 21:22

Nemel byt tento blog napsan v roce 2012?

Aleppo je poslednich 5 dnu srovnavano se zemi, Syrie je genocida 300.000 zavrazdenych, to nikomu nevadi?

1 2
možnosti

Šíříte tady nenávistné lži a dezinformace.

1 3
možnosti

Pane Machu , na vaši otázku, proč Němci lákají běžence do Německa či do EU, jsem odpověděl již vloni...přečtěte si mé články a budete to vědět, a tato otázka pro vás přestane být řečnickou

http://daliborbartos.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=474980

1 0
možnosti

Pomoc na místě, to se snadno napíše, hůř udělá. V uprchlických táborech jsou miliony lidí bez perspektivy, bez zaměstnání, bez škol pro děti, bez budoucnosti. Nějaké kontajnery s jídlem to nezachrání.

3 1
možnosti

Kdysi, po r. 1938 byl v Evropě také takový ostrůvek milionů lidí bez perspektivy, bez možnosti VŠ vzdělání, bez budoucnosti, protože to byl národ odsouzený částečně k poněmčení, částečně k vyhlazení. Přesto se nevzdal. mladí muži utíkali do zahraničních vojenských sborů, kde bojovali za svou vlast a i za ní umírali. Tisíce lidí kteří zůstali pomáhali všemožně odboji a mnozí za to zaplatili svými životy včetně životů svých nejdražších. Vy říkáte, jak v uprchlických táborech jsou miliony lidí utíkajících před islamisty. Těch islamistů jsou maximálně statisíce. Kolik lidí z těch táborů i lidí valících se do Evropy se zapojilo do boje za svou budoucnost, za svůj národ? Pak tedy jsou na místě jen ty kontejnery.

3 1
možnosti

Jen opravím častý omyl: migranti nemíří do Evropy, ale do Německa, Švédska, případně dalších konkrétních států. Právě proto jsou kvóty nesmysl, stejně jako snaha řešit situaci "na evropské úrovni". Jistě, v rámci EU lze přemýšlet o dobrovolné pomoci státům, které jsou pod náporem migrantů, ale to mohou dělat jednotlivé státy i bez centrálního řízení z EU.

7 1
možnosti

přesně ..protože tak byli naočkování virální myšlenkou

0 0
možnosti

J77a59n 65H64a84v80r70d85a

4. 5. 2016 8:02

Pomoc na místě? Kdo to chce? Nechce to Merkel ani Holland ani Cameron. Jinak by řekli Hussainovi (Obamovi): Vykašleme se na to rozesýrování Sýrie a nechme syrskou vládu dělat pořádek na jejich území bez navážení se do nich.

Všechno ostatní jsou jen kecy salonních politiků.

K tomu výše uvedenému to znamená:

Nekupčit s teroristy v oblasti, žádné dodávky zbraní a nákup ropy.

Jednat s Tureckem podle pravidel, které EU/USA vlády uplatňují proti svým vlastním občanům místo plazení se před ním na kolenou.

To je ale úkol vás, politiků, pane Petře Machu, europoslanče.

8 0
možnosti

Mám pocit, že vaše výzva jde špatným směrem. Pan Mach je prakticky jediným českým zástupcem v EU, který podobnou politiku po jaké voláte prosazuje. https://web.svobodni.cz/clanky/petr-mach-evropo-prober-se-nebo-spatne-skoncis

5 0
možnosti

Tak jasně ,že je to organizovane západem pro přidušeni Evropy a jeji výroby a ještě to je málo a NATO provokuje Rusy jen aby rozpoutali boje mezi Evropou ,,je to záměr

0 0
možnosti
Foto

Jen blbě kecaš, synku. Co zrobiš s mlokama, keři tu už su? A jak to zrobiš, aby novi nepřišli? To od tebe čekam. Odpověď. Pseudokecy mě nezajimaju. Ja nechci pomahat nikomu na mistě, chapeš to?

5 9
možnosti

J77a51r18a 78R97a35n49k

4. 5. 2016 0:04

To melo byt Vasim cilem uz v roce 2012, kdyz se dali do pohybu, po Assadem krvave potrenych demonstracich, ted je nutne pomoci tem v taborech, kteri tam trci uz 4 roky a deti nemaji zadne skoly. Ano, pomahejte na miste!

3 2
možnosti

A co tvrdě potřené demonstrace v Turecku? Zavírání novinářů a politiků s jiným názorem, než tím správným Erdoganovým? Dáme jim bezvízový styk s EU. Však ona to ta Evropa všechno zvládne.

4 0
možnosti

Migrační vlna je důsledkem našeho válečného tažení v arabském světě. Zastavte války v arábii a zastavíte migraci.(Není bez zajímavosti, že největší migrační vlna přišla po začátku ruského bombardování)

Což takhle přednést návrh, na půdě parlamentu EU, o zákazu mezinárodního prodeje zbraní, střeliva a zbrojních technologií....pane Machu.

2 0
možnosti

Píšete našeho taženi,Česko někdy někoho okupovalo? anebo do některého statu táhlo? ať pomáhaji ti co zavinili rozvraty v těchto zemich a to je USA,Francie a Anglie

3 1
možnosti
Foto

Humanitární pomoc na místě je velmi důležitá, avšak ještě důležitější je mít tuto podporu pod kontrolou, aby se dostala tam kam má.

2 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky