Diskuse

Evropská unie podvedla Českou republiku a podvede i Velkou Británii

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milí Britové. ČR si jako vzor neberte. Zdejší politickou scénu ovlivňují nekritičtí příznivci Ruského velvyslanectví. Jiní politici pak zastávají funkci jakéhosi "kašpárka" pro plebejskou veřejnost. Ale to vy víte. ;-)

1 0
možnosti

Toto je odvadeni pozornosti od podstaty veci. Banda lumpu rozkradla republiku. Dulezitejsi jsou podvody u nas doma. Zde by se melo obcanum udelat jasno, kam se narodni majetek podel.

0 1
možnosti

P61e21t87r 63S73k71á84c67e75l

24. 5. 2016 22:20

Byli jsme před EU, budeme i po ní!

2 1
možnosti

Evropskou Unii ovládli neomarxisté maskovaní pod pláštíkem socialistů a zelených. Je to nové budování komunizmu, ovšem tentokráte ne z Moskvy, ale z Bruselu.

7 1
možnosti

Pokud dobře rozumím vašemu článku, tak jen říkáte, že Cameron je naprosto neinformovaný o právních podstatách EU.Tedy jinak řečeno..... vy víte, že je třeba ratifikace, ale Cameron to neví. A to opravdu myslíte vážně?

Právě tak naznačujete, že ona výjimka pro Českou republiku, která..jak deklarujete.... byla jen politickým slibem pro prezidenta Klause...je jen důkazem toho, že onen jistý prezident Klaus si naprosto nebyl vědom právní úrovně svého jednání a slibů, které obdržel....a to myslíte vážně?

Jsou jak Cameron tak i Klaus natolik podinformovaní, že vlastně nic neví????....Ovšem ale...Vy to víte.

Zvláštní.

4 18
možnosti

Tak Cameron informovaný být může, otázkou je, jak informovaní jsou britští voliči.

A co se týče Klause, nerad bych za něho mluvil, ale svým způsobem to pro něho byla win-win situace - buďto mohla EU slib dodržet, a nebo ukázat, co je zač.

20 1
možnosti
Foto

Voliči by si z celého článku měli zapamatovat hlavně sdělení, že politické sliby nemají žádný význam. Takto k nim totiž přistupují téměř všichni současní poslanci a senátoři.

34 2
možnosti

Proc jen mam ja ten dojem, ze Ceska Republika podvedla EU?

1 23
možnosti
Foto

nemohl byste to pojednat poněkud šířeji a podrobněji?

10 1
možnosti

Matně se mi občas vybavilo, že Klaus přece jen něco vyjednal. Díky za osvětlení. R^ Někdo by to měl přeložit britům.

17 1
možnosti

Rozhodnutí je na Britech, je to jejich země, jejich svědomí a je na nich, jak posoudí reálnost slibů Bruselu. Já bych viděl větší problém ve fungování, či bytí, vlastní unie. Na mě to totiž dělá dojem (na pozadí nesmyslných nařízení, direktiv, vyhrožování, rušení, zakazování a přikazování a cenzurování) že už se EU díky bruselské administrativě rozpadá samovolně a zevnitř. Jenom ti, kterých se to nejvíce týká, si to zatím nechtějí připustit.

11 0
možnosti

Vkládal jsem do Vás určité naděje, ale (nejen) Vaše nekompetentnost stranu Svobodných alespoň v mých očích zdiskreditovala. Můžete dál snít nereálné sny s podporou max. 2 procenta. Škoda pro vás i pro mne.

3 10
možnosti

Tak ještě nám určitě řeknete, koho lepšího tady v tom případě vidíte, že ano? Předem děkuji.

4 0
možnosti