Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo napíše tak dlouhý článek o ničem, vyjma zesměšňování a kálení do "hnízda" spolusedících, o tom to taky něco vypovídá, pravděpodobně taky nebudete úplně vytížený a mít co na práci. Váš kolega sbírá body, ukažte, co jste udělal vy. Taky nejste lepší, a to za ca. 15 000,- měs..

0 18
možnosti

Sleduji p. Zdechovského na FB a tohle tak nějak shrnuje můj dojem z jeho konání. Tisíc aktivit, výsledky nic moc.

6 0
možnosti

Excellentni vysvetleni, ale melo by byt siroce znamo, blogy na idnes cte jen nevelka skupina ctenaru. Drzim palce a podporuji Vas ve vsem, co delate.

MUDr Stefan Ridzon, Praha 5 Kosire

11 0
možnosti

P29a48v11e77l 27K32r64á74l

16. 8. 2016 13:57

Aha,praci ostatních pohanit a prodat svoji neschopnost někomu,kdo neví o co go.Shrnutí článku v jedné větěRvPak nemají češi nadávat na EU,když tam sedí něco tak zbytečného jako Mach,a banda komoušů samozřejměRv

3 12
možnosti
Foto

Pane Machu, vedete si dobře a já - s mnoha eurorealisty jsme Vám vděčni za hrdinský boj proti nesmyslům byrokratického kolosu EU.

Dotaz : ještě se europarlament harcuje každý měsíc z Bruselu do Štraburku se všemi tisíci úředníků, bednami spisů a vagóny zákonů ? A jaké hnízdečko EU sekretariátů ještě navíc maká v Lucemburku ? Mnohé je až komický nebo zločinecký ekonomický masakr ! A jede se dál - zmutované nápady - nařízení - sankce - finance klidně EU sype do bezedné černé díry.

7 3
možnosti

předložte návrh na vyjádření nedůvěry vám

2 20
možnosti

Nedůvěra byla vyjádřena už dávno. a to přímo ve volbách. Zkuste si najít, jaká byla při volbách do slavného europarlamentu účast. To dost jasně ukazuje, jaký je o tuto veledůležitou instituci zájem. Bohužel, volební zákon je takový, že poslanec je zvolen i kdyby dostal jeden jediný hlas... ten svůj.

3 1
možnosti

s tou kravatou je to pochopitelně nesmysl, jenže podstata byla trefena...jde o to vytvořit pocit sounáležitosti všech Evropanů k sobě navzájem, asi tak jako to mají Američané.......

jeden takový symbol je měna....Američané jsou hrdí na dolar, a Němci byli hrdí na Marku, Jugoslávci a Italové si dělali navzájem urážlivou legraci ze svých měn, protože oba dva státy měly obrovské inflace...zde jen jako důkaz jak důležitá je měna jako symbol soudržnosti skupiny lidí

A my jsme mohli mít Euro...jako symbol EVROPANSTVÍ....a lidí , kteří naprosto neuváženě horují proti Euru vlastně ničí jakýkoliv pokus o vytvoření tohoto měnového, tak nesmírně důležitého symbolu pro soudržnost skupiny...z toho ovšem vyplývá, že kdo horuje proti Euru ničí jakékoliv šance Evropanů být tak silnou společenskou entitou jako jsou USA...a tedy je to nutí do otroctví Amerika...viz co si USA dovoluje vůči evropským bankám, výrobcům atd a přitom jejich firmy vyloženě své zákazníky zotročují..viz Monsanto, viz ratingové agentury viz, odposlouchávané hovory manažerů firem při zadávání evropských státních zakázek, atp atp

ano někdy je skutečně méně více, ale jak kdy a jak u koho, a a tak vaše práce v EU je jen prací záškodnickou....a té záškodnické práce děláte skutečně zbytečně moc...:-):-):-)

0 18
možnosti

M16i41l11o10š 28B63é73m

16. 8. 2016 10:55

Na dolar, který za posledních sto let ztratil 95% své kupní síly, nemůže být hrdý žádný soudný Američan...

1 0
možnosti
Foto

Takže jste předložil návrh usnesení na vyslovení nedůvěry-tedy chtěl jate něco zbořit.

Co takhle dát nějaký návrh usnesení který něco tvoří?

Europoslanci by především měli tvořit zákony tak aby byly lepší, pružnější,....

Něo bořit, odvolávat komise...umí každý trouba.

3 21
možnosti
Foto

Omlouvám se za překlepy, zlobí mi klávesnice.

"...chtěl jste.."............"Něco bořit,...."

0 1
možnosti

Jsem rád, že jsem volil pana Macha. A jsem rád, že mne nezklamal.[>-] I když, takový Evropský den kravaty, no neber to.:-)

18 1
možnosti
Foto

Pisemne prohlaseni o Evropskem dnu kravaty, to je vrchol urednicke hlouposti.

Kravaty jsem nenosil rad, pouze do klasickehovdivadla a na koncerty vazne hudby jsem to povazoval samozrejmost. Bohuzel jsem jako konsultant musel nekdy mit kravatu v praci. Pak jsem si ji nasazoval zpravidla az po projezdu do prace nebo az pred jednanimi a pak jsem ji rychle sundal a rozepnul si hormi knoflicky u kosile.

Kdyz uz jsem musel byt formalne oblecen, tak jsem misto kravaty radeji nosil motylka. Motylek je pro mme symbol duchovni svobody, zatimco kravata trochu pripomina obojek na kterem je mozno cloveka vest. Nastesti s dobou ubyva povinosti byt v praci formalne oblecen, az to nekdy prechazi do opacneho extremu.

Pokud byste si chtel vylepsit pozici v EU statistikach, tak napiste:

Pisemne prohlaseni - osvobozme muze od vice mene povinnosti nekdy nosit kravatu.

9 0
možnosti
Foto

Vzdyt, to ze muzi nekdy vice mene musi nosit kravatu a zenu ne, je projev sexismu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky