Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není lepsí místo dane ze zisku rovná dan z prijmu fyzických osob a vlastníku? Pravnicke osoby podnikající v CR by mely príme dane nulové a odliv penez v dividendách do zahranicí, tunelování aj. by mely prekazku.

0 0
možnosti

Snížení daní je bohužel zcela nereálné z hlediska krachujících důchodů, které budou muset být stále více a více dotovány z dalších zdrojů.

0 0
možnosti

Dovolte, abych Vás informoval o hospodářských výsledcích společnosti Vodňanské kuře, sro, tak, jak jsou zveřejněny v obchodním rejstříku:

celkové tržby - 810 mil. Kč

hrubý zisk - 32 mil Kč (rentabilita tržeb 4 % - zcela běžná)

daň z příjmu: 6,1 mil. Kč , tedy 19 % z hrubého zisku.

Další, Vámi jmenované firmy jsem již nevyhledával. Doufám, že uvedený údaj dostatečně svědčí o Vaší absolutní pravdomluvnosti.

PS: To není obrana podniků pana Babiše. To je obrana čtenářů před lží.

5 1
možnosti

Pisatel patrně uvažoval tak, že když dostane Vodňanské kuře s.r.o. inv. pobídky vyšší než je vypočítaný odvod z dosaženého zisku, tak vlastně daně neplatí. Trochu to kulhá, ale .......

2 0
možnosti

A znárodňování bank v Maďarsku vám nevadilo? Orbánova vláda se musí každému libertariánovi hnusit. Vaši adoraci nechápu.

2 5
možnosti

Ja bych si skoro tipnul, ze ta vymozenost zvana "investicni pobidky" dorazila uz i do toho Madarska.

0 0
možnosti

Výborný tip. Ta vymoženost je v Evropě celá desetiletí.

0 0
možnosti

J62a57n 37S79e63m13i36k

19. 11. 2016 2:43

"Vláda premiéra Orbána schválila snížení daní ze zisku firem na 9 %. Maďarsko bude mít od příštího roku nejnižší firemní daně v EU. Brusel bude prskat"

zase dalsi vareni z vody a dalsi vymysl o zlem bruselu.

"Brusel" nikdy narodnim vladam do dane ze zisku firem nekecal.

To ze brusel brojí proti daňovým rájům mimo EU ma duvody kvuli kterym proti tem danovym rajum broji I jakykoli narodni stat.(to je unik prijmu z dani diky legislativam na uzemich kde firmy realne nepodnikaji)

Jako posledni bod by jsem pripomel ze Madarsko ma v soucasnosti zadluzeni 75% HDP a deficit nejake 2% HDP rocne.

Takze pokud jste studoval ekonomii I po prvnim okouzleni krivkami ze samuelsona v prvnim rocniku, urcite tusite ze tohle tomu pomuze stejne jako Topolankova rovna dan;-D

Fetisizace vyse danovych sazeb je nesmysl z mnoha duvodu ktere by jsem nemusel vysvetlovat cloveku ktery ma v CV ze vystudoval ekonomii.

Pokud by byla vyse dani tim zakladnim receptem na prosperitu, nebylo by napriklad Nemecko tim cim je- motorem vyvoje, vyroby,exportu a cele evropke ekonomiky, tim vsim by byl Uzbekistan;-)

0 3
možnosti

J74a15n 73S82e16m51i96k

19. 11. 2016 2:51

P.S. "Daně bude brzy snižovat i Trump v Americe a také britská vláda v souvislosti s Brexitem"

kde jste prisel na to snizovani dani v UK v souvislosti s Brexitem?

nic takoveho se v Britanii ve vlade nepripravuje, zadny podobny plan vlada ani premierka neohlasila ani nezminila jeho pripravu....

jste schopen rozlisovat fakta a vas vnitrni svet?

0 0
možnosti

Proč by Babiš tlačil na snižování daní firem, když sám (téměř) žádné daně neplatí?

7 0
možnosti

R52a57d58e80k 34J60a89r82o84š

18. 11. 2016 18:23

No, tak začněte fingovat jako pořádná pravicová strana, s charismatickými vedoucími osobnostmi, promyšleným a efektivním politickým marketingem a komunikací, a samozřejmě s jednoduchým a transparentním pravicovým programem.

Bohužel, zatím jsou Svobodní spíše na úrovni jakési politické sekty...

5 7
možnosti
Foto

Svobodní mají úplně všechno, o čem píšete. Za těch pár let vybudovali stranu s celoplošným vykrytím, vyjasnil se program, odešli lidé, co tam vstoupili omylem, mají připravené odborníky, pan Mach má dostatečné charizma (já vím, dneska letí burani, slušňák moc netáhne). A dělají maximum pro komunikaci, jenže jeden z bodů jejich programu je zrušení televizních poplatků, a tomu odpovídá i jejich přístup do státní televize. Mají ten bod pragmaticky škrtnout? To by se vybrali cestou ODS. Taky jim chybí peníze, parlamentní strany žijí ze státních příspěvků, Svobodní z darů členů a příznivců, přispějte jim taky. Ale hlavně v příštích volbách zkuste dát důvěru mladé pravicové krvi nezkažené vysokou politikou a plné ideálů místo profláknutých pragmatiků, kmotrů, polotických podnikatelů.

22 0
možnosti

Jsem pro snížení daní. Prosaďte oholení socialismu a přerozdělování, aneb "každý za své" a snižte je třeba na 0. Bruselu do firemních daní nic není, to byste měl vědět. Jen jsem zvědav, jestli ti Maďaři dokážou udržet rozpočet, ale je to jejich boj. My to řešíme "daňovými" prázdninami, "podporami na pracovní místa" atd., ale je to v podstatě totéž. Tak nevím, proč je okolo toho takové šou.

1 1
možnosti

Snižování, nebo zvyšování daní je plně v kompetenci jednotlivých států, Brusel do toho vůbec nezasahuje. Proč si ale nekopnout, že...? :-P

3 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS