Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No výborně, Bruselu je po tom putna, tenhle systém - někdo 19 % někdo 0 % - je zcela dílo našich vlád, ale nedá vám to, abyste si do toho Bruselu dvakrát nekopl... Ale jinak se za Bruselem přidělený peníze vytahaný z kapes evropských daňových poplatníků dobře eurposlancuje, co?

5 16
možnosti
MM

Omlouvám se, nevšiml jsem si Vašeho příspěvku, ve kterém jste napsal to, co jsem v podstatě opakoval já.

0 1
možnosti
DZ

Proč se o tomto dovídám na blogu a není to hlavní zpráva na iDnes? Jak je to možné? ;-O;-€........... Ne redakce, koblihu nechci děkuji, raději odpověď. Děkuji

33 1
možnosti
RT

Plný souhlas se snížením daní.

22 1
možnosti
Foto

Bruxelles nechť si laskavě škubne škubátkem. Ovšem reálnou sílu, která by u nás štíhlejší stát a nižší daně prosadila, nevidět ani triedrem.

13 1
možnosti
OP

Zpřístupnil jste nám dobrou zprávu z Maďarska, Británie a dalších zemí. Našinec je téměř vždy 100 let za opicemi, tak to bude chvíli trvat, ale asi se ten trend i u nás projeví R^

25 0
možnosti
JL

Vy jste zase zapomela, ze 19% dan zavedla Topolankova vlada. Dalsi snizovani je take nutne podlozit se snizovanim vydaju. Jste pripravena celit socialisticke spolecnosti, kdyz ji snizite vydaje na jejich 'vymozenosti'???

2 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,98
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky