Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Má to ovšem háček. Na stránkách MV ČR se jasně píše, že nepůjde o žádný nový úřad. Pracoviště vznikne v rámci již existujícího odboru a za využití stávajících finančních prostředků rozpočtové kapitoly ministerstva. Spíš než nějaké ministerstvo pravdy, to vypada na nějaké komické oddělení, které bude řešit naprosté prkotiny. Lidi se s tím budou spíše bavit než aby to nějak ovlivnilo jejich myšlení. V tomhle směru jsem klidný.

0 10
možnosti
MR

...normální oddělení na hoaxi, které zaměstná pár kamarádu našeho ministra

5 0
možnosti
AM

V mnohém souhlasím, ale hlavní příčinu vidím jinde. Pro mě jsou to finanční oligarchové, kteří se snaží vytvořit "moderní" otrokářskou společnost. Spuštění masové migrace bylo cílené, protože: 1. Zlikviduje sociální stát jeho "přehřátím", 2. donutí lidi dřít za almužnu, 3. ti nejbohatší si sníží daně, přičemž ostatní, zjm. střední třída, živnostníci a menší podniky budou financovat stát, a "v zájmu naší bezpečnosti" (tady se jim hodí terorizmus) nás odzbrojí, zcenzurují internet, nacpou všude kamery, a nakonec zlikvidují demokracii a Evropa bude tvrdě korporativistickým superstátem. Jediným řešení je spojit skutečně demokratické levičáky i pravičáky v boji proti finančním oligarchům, kteří jednoznačně profitují z toho, že jsou rozeštváváni zaměstnanci proti živnostníkům (a naopak), podnikatelé proti sociálně slabým (a naopak)..., oligarchové okrádají jak chudé, tak i střední třídu. Pokud tohle lidi nepochopí v čas, bude to nejspíš konec svobodné a demokratické Evropy. Stačí se zamyslet nad dlouhodobým "pravolevým" mocenským kartelem v EU. Pro mě např. mezi lidmi jako Juncker nebo Schulz není žádný rozdíl, i když jeden je "pravičák" a druhý "levičák", podstatné pro ně je udržet mocenský kartel, nějaké ideje jsou jim naprosto ukradené, podstatné jsou úplatky od jejich "zákazníků" - velkokapitalistů. A neomarxisti? Ti jen plní úlohu mouřenínů, kteří se oligarchům hodí v tom, že rozkládají mezilidské vztahy, rodinu, morálku..., takže lidi jsou vykořenění a musí si svou vykořeněnost kompenzovat závislostí na zábavě, jsou pohodlní se obětovat za své přesvědčení, takže se lehčeji nechají zotročit politikou chleba a her.

14 3
možnosti

Výborně. Ještě konspirační teorii do toho. Kdo to podle vás dělá? Templáři? Židozednáři? Ilumináti? Nebo snad Ještírci?

3 7
možnosti
TV

Za mě souhlas. Petře, držím Vám pěsti. Snažte se v tom EUsoc parlamentu být vidět, slyšet a spojovat rozumné lidi, kteří ještě neztratili pud sebezáchovy a národní cítění, kteří nemají strach postavit se neomarxistické globalistické mašinérii. Předem díky.

18 2
možnosti
Foto

Stačí vložit do nějakého zákona paragraf, že se pracovníci ministerstva pravdy nesmí účastnit žádných diskuzí na internetu pod skrytou identitou. Jenom ve formě: Pepík Josef, ministrant pravdy.

1 0
možnosti

Komu věřit - panu Chovancovi nebo panu Machovi? Je nabíledni, že je nám nutně potřeba ještě jiný zdroj pravdy, který může spravovat jedině ... zcela nezávislá Evropská komise ;-) ... Rádio Evropská Unie v 27 jazycích.

4 1
možnosti
PS

Věřte faktům. Ministerstvo útvar zřídilo a jeho podstata je vskutku Orwellovská , takže každý zásah do svobod je omezením. A omezení svobody informací je hodně velký zásah. Levicový neomarxisté se opět předvedli.

16 1
možnosti
MC

Jak příjemné je slyšet sebevědomého intelektuála.R^ Českého občana.R^

10 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky