Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Mám zpustlý názor. Netoužím po dotacích ani sankcích z EU. Líbilo by se mi, aby ČR přispívala do EU obnosem, který uhradí platy našich poslanců (pochopitelně ve výši odpovídající platové úrovni ČR) a případně další námi odsouhlasené náklady související s naším členstvím. Nechci žádné dotace, dokonce je nechci ani na ty stovky tisíc Ukrajinců, kteří u nás žijí a na které EU nedává ani 1Kč. T.zv. uprchlíci jsou občané bývalých koloniálních mocností a je tedy povinností se o ně postarat a ne je odsouvat na "Sibiř".

12 0
možnosti
JL

V poslední době prý do Evropy míří Bangladešané - nevím, čí to byla kolonie, ale vím, že tam není žádná válka. Novodobá šlechta - evropští politici - dělají sociální inženýring - usoudili, že je na místě Evropany omladit a pár milionů migrantů z Asie a Afriky je v pořádku. Hloupé poddané je třeba zkrotit. Na Junckerovi je tato "politika" dobře vidět. Tak to prosím je, zapamatujte si to: novodobá šlechta - která je 5 let někdy parlamentu nebo v komisích, a má vystaráno na celý život, a zbytek , co má mlčet. Feuadalismus ruku v ruce s korporacemi se nám vrací, ač byl kdysi krvavě vyhozen oknem. Usmívá se. Vítězí.

15 0
možnosti
JH

Je to sice jako házet hrách na zeď, ale lepší něco, nežli nic:-)

24 0
možnosti
PM

P95e25t10r 55M21a83c93h

12. 6. 2017 16:33

Díky, všichni politici, kteří jsou u moci, musí cítit tlak veřejnosti!

17 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,98
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky