Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Přestupek výtržnictví...vy v tom máte hokej. Zase si chce někdo ohřát polívku u premýšlivých....;-D

6 19
možnosti
Foto

Tak o vás se fakt zrovna nejedná.

9 1
možnosti
Foto

Když vyzrálý hoch je mladík, o mladých ženách by psali, že to byly mladice?

1 0
možnosti
PV

P61a16v46e17l 72V43é75b25r

12. 7. 2017 7:42

Jen tak mě napadlo (ani nevím proč), o jakých ženách by se potom psalo, že to byly kozice...

1 3
možnosti
Foto

A podle čeho usuzujete, že to jsou nelegální uprchlíci? Podle vzhledu? A nejsou to třeba potomci tureckých prarodičů už narození v Německu? A pokud je policie pustila, tak museli mít doklady v pořádku, jinak by je zadržela. A nesnažte se tu vyprávět, že je musela propustit na příkaz Bruselu. Češi když po otevření hranice v devadesátých létech kradli ve velkém v německých příhraničních obchodech, tak taky nedošlo k okamžitému opětovnému zavírání hranice ze strany Německa. A dnes? Aspoň doufám, že už tam nekrademe, minimálně ne ve velkém. Jinými slovy, všechny tyto procesy mají samoregulační účinnost. A jen tak mimochodem, minule jsem Svobodné volil. Ale teď....

9 33
možnosti
MS

Když Češi kradli, Němci nebo Rakušáci vyvěsili cedule "Češi, nekraďte nám tady!" a byl klid. A Češi neukazovali prstem na Němce nebo Rakušáky a neobviňovali je z diskriminace. Za svoje spoluobčany se styděli.

Možná to nevíte, ale v zahraničí máme pověst pracovitého národa.

30 2
možnosti
KC

Ohlupování občanů v zájmu klidu! To už tady bylo, ale jak vidno, neřád má tvrdý kořínek!

17 0
možnosti
PT

P13e30t29r 78T93o32m31e35k

11. 7. 2017 23:47

A to buďte rád, že vás admini nesmažou, protože jak paní Janků vysvětluje "pan Husák porušil kodex blogera, který zcela jasně stanoví, že na titulní straně nemohou být texty, které propagují řešení problémů násilím", no a vy vlastně chcete aby sem nebyli vpuštěni, případně aby byli vyhoštěni, což se dá považovat za násilí. Žijeme v šílené době, která "politickou korektnost" staví nad zdravý rozum. Bolševici v Bruselu musí mít z takových šéfů radost.

55 0
možnosti
KC

Myslel jsem si, že iDNES.cz to není potřeba, ale toto médium podlehlo kouzlu pochybného ideálu "papežštější než papež!" Přitom má na hlavě stejně tolik másla, jako mnohá jiná média počínaje mlčením o důležitých událostech, neúplnými informacemi, tendencí stranit oficiální linii atd., až je nutné si objektivní údaje obstarávat z jiných zdrojů. Prostě iDNES.cz si rádo hraje na mravokárce, přitom má samo nad čím přemýšlet.

5 0
možnosti
MV

Za komunistů všechny státní složky poslušně poslouchaly instrukce z Moskvy. Nyní je to tomu bohužel čím dál víc podobné. Rozdíl je jen, že instrukce jdou z Bruselu. Opět nám bohužel vládne levice.

46 2
možnosti
Foto

Zlatá slova. U voleb bychom si měli rozmyslet koho volíme.

33 0
možnosti
JB

"Mladíci" ;-D. No, podle fotky trošku přezrálí, ale stejně je skoro jasné, o koho jde. Ostatně, když se napíše "mladíci", tak každý si vybaví určitý typ mužů jistého věku. A středoevropané to nejsou.

31 0
možnosti
BK

Pane Machu, většina těch co tu zprávičku zaregistrovali měla jasno, Ale přesto díky.

23 0
možnosti
KK

Takže už je tu zas doba čtení "mezi řádky"?

20 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky