Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nakonec se ukáže,že volební výsledek Svobodnách-1,5 procenta byl také zmanipulován.;-)Autor by se měl spíš zamyslet nad ním,kam se za jeho pusobení dostala strana,kterou vedl....volební pruzkumy v Česku dělá jen jedna agentura?Konkrétně o téhle jsem nikdy neslyšel.To,že Svobodní dál klesají k nulovému dnu,za to opravdu žádná agentura ani další pruzkumy nemohou.Vysoká karma na iDnes ještě volební uspěch nezajistí,třeba takový Matějka nebo Konvička by mohli vyprávět....;-)

2 1
možnosti
TB

Autor jasně uvedl, jaké manipulace se agentura dopuatila, vy jste vyplodil jako vždy jen bagatelizaci a ničím nepodložené nesouvisející prognózy.

2 2
možnosti
Foto

Skvěle napsáno! Podobné manipulace ve prospěch Zelených se opakovaně dopouští i Česká televize. Do předvolební debaty jsou na základě takto pochybných průzkumů pozvání představitelé Zelených a nikoliv Svobodných. Proto je nejvyšší čas Českou televizi prodat ve veřejné dražbě!

8 1
možnosti
Foto

No,jo funkcionář Svobodných.To si opravdu myslíte,že tyhle hloupé žvásty Vám zvýší volební výsledek....?Jdete ke dnu a mužete si za to sami....

3 3
možnosti
DV

D18a10v58i29d 29V48l36k

14. 9. 2018 10:39

Celej problém, je že by pravicoví politici konečně měly zapomenout na svá nebetyčná Ega a shromáždit se pod jednou vlajkou.Ale Vy nejste absolutně schopni jakékoliv sebereflexe, nebo prostě zodpovědnosti k voličům. Neexistuje žádný důvod proč volit pidistranu typu Svobodní, pokud nechci svůj hlas zahodit.

4 0
možnosti
Foto

Výsledky voleb ale dopadají tak, jako by své hlasy zahodili všichni....

2 1
možnosti
PK

No, nepodceňoval bych občany, myslím , že dnes už se skutečně nevolí dle předvolebních průzkumů...:-)

0 0
možnosti
JF

J55i20ř53í 48F63o59g84e26l

14. 9. 2018 8:28

Pokud si autor myslí, že elektorát volí dle preferencí v průzkumech není se čemu divit, že jeho (bývalá) strana je tam kde je.

1 1
možnosti
JM

Jsme ve státě, kde o výsledku krajských voleb rozhodne zavedení poplatků ve zdravotnictví na celostátní úrovni. Tak co je překvapivého na tom, že někdo nechce "promarnit" svůj hlas. Protože se podle průzkumů je "jeho" strana pod 5%.

2 0
možnosti
AL

Konečně po dlouhé době pořádný článek.

Díky za něj , Petře.

R^

3 2
možnosti
BD

Spíše mám pocit, že se neustále zaobírá tím, jak jim někdo ubližuje a někdo jiný je příčinou toho, že se alespoň dostávají na hranici státního příspěvku. Ostatně to bylo svého času hlavním i oficiálním cílem Svobodných. Obávám se, že teď už je to jen skupinka věrných a oddaných kolem Petra Macha a Payneho. Ta předloňská šaškárna s rezignací, kdy se nechal jakoby přemlouvat byla jen pro další upevnění pozice ve skupince.

1 0
možnosti
MK

Všem diskutujícím: (Svobodní nejsou moje priorita) Pan Mach uvedl nepřehlédnutelnou informaci: v posledních volbách byli před Zelenými a to je ten podstatný fakt, který udává, jak je tento průzkum zmanipulovaný! A o tom je blog, diskutovat o jiném je mimo téma.

14 2
možnosti
JH

J19i80ř81í 25H30r92b23e76k

14. 9. 2018 2:59

Pokud dobře rozumím psanému textu, tak pan Mach netvrdí, že průzkum je zmanipulovaný na základě faktu, že Svobodní byli před Zelenými ale na základě faktu, že Zelení se dostali na rozdíl od Svobodných do výčtu ačkoliv k tomu zadavatelé zcela evidentně jiné než vlastní ideologické preference neměli:-P

3 0
možnosti
Foto

Pane Machu možná by pro Vás a Vaši stranu místo stěžování si bylo prospěšnější se zamyslet nad tím proč po tolika letech co fungujete je tak málo lidí co Vás volí a co s na Vás u průzkumu vzpomene.

Ačkoliv já osobně si myslí, že je mo dobře, že na Vás voliči kašlou, protože Váš program je sai tak stejně topický a nesmyslnný jako komunismus-jen je na opačné straně pravolevého spektra

6 18
možnosti
MK

RvCo takhle se zmínit o Vašem propadání se; doufám, že už konečně TOP 09 bude natrvalo v propadlišti dějin.

8 2
možnosti
Foto

I74v78a13n 61M74a54r65e31k

13. 9. 2018 20:26

Průzkumy míní a voliči mění . R^ [>-]

3 0
možnosti
Foto

neberu ohled na průzkumy, ani na podobná vyjádření, jako jsou vaše.

3 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky