Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý pane Machu, asi si to neuvědomujete, ale Evropě hoří půda pod nohama nejméně za celou tu dobu, co je Evropa Evropou (tím mám na mysli nepřetržitý sled válek, konfliktů, hladu, epidemií po její bipolární rozdělení a studenou válku) Evropa jako celý svět čelí a hlavně bude čelit ekologickým hrozbám, proti nimž jsou aktuální problémy s migrací epizodní záležitostí.

Nechci tvrdit, že všechna ekologická opatření EU mají hlavu a patu a přichází od zásadních problémů k banálním (nedokážu to ani posoudit), ale rozumím tomu tak, že je dobré ihned změnit to, co je snadné změnit. Zbourat polystyrénem zateplené domy a dále nezateplovat je asi problematické, tlačit na nepoužívání plastů pro předměty denní potřeby je asi snazší, tak proč se o to nesnažit. To bychom mohli říci, že třídění odpadu v rodinách je nesmysl, protože je tisíc významnějších ekologických hrozeb. Že je to pitomost je nabíledni.

Takže bubuububudeme se pořád strašit migrací místo toho, abychom si dali nákup do papírové tašky a polívku snědli z omyvatelné misky kovovou lžicí?

15 7
možnosti
ZJ

Už Vás vidím, jak si s plechovou miskou a lžicí jdete na rybí polévku. Nebo na prdelačku při obecní zabíjačce.

Ty ostrovy plastu V Pacifiku jsou z odpadů z Evropy.

Z Prahy po Vltavě do Labe, z Hamburku mořským proudem kolem Afriky.

A okolo Mikronézie našli hromadu tašek a PVC pytlíků z Lídlu na Černém mostě.

Tady se nejedná o nějaké lžičky, nebo kuličky polystyrénu. Tady se jedná o princip. Zda máme svůj mozek, nebo nám musí vše předepisovat někdo, na popud zelených šílenců.

8 4
možnosti
Foto

J31a90k84u70b 74R81o33t64h

6. 12. 2018 12:10

Váš text je přesnou ukázkou toho, proč ve volbách imrvére propadáte (když pominu jedno vaše zvolení do europarláče) a pravicovým voličům připadáte srandovní. ;-D;-D;-D

14 4
možnosti

Tohle je tedy exot,žije si v Europarlamentu jako prase,celou dobu z něj nevypadlo nic podstatného,ale asi se chce zase dostat do eurožvanírny,tak vylezl z kanálu.;-D

1 13
možnosti
Foto

I72v71a96n 77V53e10s69e52l70ý

6. 12. 2018 11:49

Proč si alespoň nezjistíte, že z Europarlamentu loni v létě odešel aby kandidoval v parlamentních volbách. Jestli se tam chce dostat znovu to uzatím nezveřejnil. Nevznikají takovými tvrzeními, jako je to vaše, zbytečné fake news,

17 2
možnosti
Foto

To je slušný úlet ;-D. Za ten by se nemusel ani strakapoud stydět.

Papírové místo plastového nádobí je standard, běžně se do papírových krabiček dává jídlo s sebou. Nehledě na jiné varianty.

Pěnový polystyrén je k přírodě velmi ohleduplný, z 98% jde o vzduch, výroba je energeticky velmi málo náročná.

Ale co, ukázal jste se na veřejnosti, svůj úkol to splnilo. Holt není každý den posvícení. ;-D

11 5
možnosti
Foto

Blábol.Tak já tedy na zateplení žádnou dotaci nedostal a s usporou energie jsem velmi spokojen.Máte s tím problém....?Až statečně vystoupíme z EU,pujdete v čele vítězného davu strhávat z domu zateplení....?;-)

18 2
možnosti
Foto

Jsem přesvědčený, že po tomto vašem objevu a zdrcující kritice zákeřnosti zateplování, bude toto nejen zakázáno, ale ze zateplených budov, pod hrozbou jejich demolice, bude muset být dobrovolně odstraněno.

8 2
možnosti
IB

I22v75o 85B29o87u96š36e

6. 12. 2018 9:33

Blábol..... To jste fakt nenašel něco závažnějšího, co byste EU vytknul?

14 1
možnosti
Foto

Rum,žárovky a pomazánkové máslo už asi tolik netáhne....:-)

6 1
možnosti
AM

R^. Dovedu si představit, že jste musel často trpět, být u zrodu těchto hovadin.

2 1
možnosti
VH

Jejda - móc dlouho jste tu nebyl!

Aha - blíží se eurovolby!

14 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky