Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Karma.

Z RVHP do EU.

A někteří si přitom ještě chrochtají blahem. A to dokonce i ti, kteří tu bezmocnost a tradikomedii zažili.

R^

8 3
možnosti
Foto

Že je EU druhé a možná ještě horší RVHP, v tom se shodujeme. Ale zateplování domů není žádná velká politika, každý chce mít doma teplo a pokud možno co nejlaciněji. Já pamatuji jako dítě socík a náš panelák zateplovali ještě v 80. letech. Nebyl to polystyren, ale nějaká hustá lisovaná vata. Nikdo to nebral politicky, byli jsme rádi, že bude tepleji. O 30 let později je nám všem jasné, že světové zdroje energie jsou čím dál tím menší a je dobré být připraven na hubená léta.

1 0
možnosti
PK

Pravda, budu si muset ty brčka nakoupit do zásoby...;-D

2 1
možnosti
JM

J53o70s71e84f 17M31i91k26e91l

6. 12. 2018 21:51

Kupte si jedno, dejte si jej do futrálu a noste neustále s sebou - když bez něj nemůžete žít. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Svobodní mi kdysi připadali jako rozumná strana se zdravým pohledem na EU, kterou osobně vůbec nemám v oblibě. Ale tento blog je blábol. Polystyren na zateplení domů se použije na desítky let, možná ho potvůrka strakapoud trochu poškodí a potom je třeba použít jinou, neproklovatelnou technologii. Ovšem plastové nádobí, to je jiný kalibr. Na jedno jídlo a pití vznikne tolik plastu, který se bude v mořích válet ještě spoustu let, pronikne do ryb a tím i do lidských těl, tj. bude škodit ještě dalším generacím. Ojediněle se s evropskou věrchuškou shodnu, že přeplastování je velký civilizační problém a je třeba s ním začít něco dělat, i za cenu, že v Košířích kvůli tomu jednou za rok budou muset umývat porcelánové nádobí.

12 2
možnosti
Foto

Nebudou muset umývat nic, již dnes jsou jednorázovky, nijak dramaticky dražší z ekologičtějších materiálu než plast... třeba fresh festivaly na ně budou přecházet komplet....

6 0
možnosti
MC

R^Myslím si, že na tom bude mít svůj podíl i to stálé volání pro benevolentnější maturity tak, aby se do čela nejvyšších orgánů a institucí mohlo dostávat více levicových voličů.

1 0
možnosti
Foto

Nevím zda pokrytectvím není i Váš blog.Jednorázové nádobí se dá vyrábět a vyrábí i z ekologičtějších materiálů než jsou plasty, takže jídlo ze stánků určitě není ohroženo...Ale to buď dobře víte a jde Vám jen o to populisticky si plivnout, nebo nejste připraven a střelil jste blog od boku.

13 1
možnosti
Foto

Buřta vám mohou dát na papírový tácek, ale polévku, nebo obecně tekutiny, to už je trochu horší.

3 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky