Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Volil jsem vás. Škoda že to nevyšlo. Tak zase příště ;-)[>-].

0 0
možnosti

Pak má ta Evropa k něčemu vypadat, když v jejím čele působí i takoví lidé jako je pan Mach.

Jedinou jeho silnou stránkou je umění manipulace a účelové používání argumentů.

Blog je snůškou nesmyslů, slepenec problémů spolu vůbec nesouvisejících.

0 0
možnosti

No tak to uveďte na pravou míru... Co? Nic?

0 0
možnosti

Trochu bych Vás poopravil. Fasádní polystyrén je naopak samozhášivý.

1 0
možnosti
Foto

Přesně, na veškré zateplení budov musí být projekt, jsou zde přísné požární normy. Polystyrén je nejlevnější řešení zateplení. Jsou i další formy izolace, pak je tady například minerální vata, vakuová izolace a další. Ale je to už asi o něco dražší. Polystyren má životnost 50 let, u nás se polystyrénem zatepluje nejvíc v EU, takže se bude muset opětovně nějak recyklovat. Doufám, že za pár let EU zakáže zateplovat polystyrénem a povolí jen skelnou vatu. Zákaz brček a plastů je krokem správným směrem. Kdo se chce najíst, může si dojít na pdoboné akce s vlastní mtalířkem, vidličkou a nožem, ty si pak strčit do papírového pytlíčku a lezky si je po sobě umýt. Lidi si na to snadno zvyknou.

0 0
možnosti

Najednou jste se objevil, Vám už půda pod nohama asi shořela, vaše černé prognózy nevyšly. Srovnávání brček se zateplením budov je slabé, odpady z plastů jsou reálný problém. Ani strakapoud Vás nezachrání.

1 4
možnosti

Mach? Pomalu si připadám si jak ve filmu Zombie útočí. ;-D

0 3
možnosti

:-).......Pane autore! Přesto, že po Vás většina diskutérů neuvěřitelně jede, výše karmy svědčí o tom, že jste popsal problém perfektně! Mlčící většina má pravdu. R^R^R^

9 1
možnosti
Foto

Pane Machu, a nehoří spíše Vám koudel pod sedínkou? EP už je pryč, místo předsedy Vaší partaje - nic moc, na post v parlamentu to taky nevypadá, o senátu nemluvě. A pracovat je votrava!

4 6
možnosti

Vysokoškolský učitel ? A lidé vyhazovaly...

3 0
možnosti

kdo viděl někdy reálné reportáže o "ostrovech plastů" velikosti Francie i české popelnice na směsný odpad, stále plné PET lahví, ten ví, že nejde o bagatelní problém. Evropa řeší hodně problémů, vč. migračního. Takto (fakticky) uvažující člověk také ví, že migrační krize jakož i islamský terorizmus v horizontu několika let vymizí, ale Evropa zůstane. Různé národy a víry putovaly Evropou v zásadnějších proudech a delších obdobích. Evropa - myslím spolek národů stejných hodnot, né novodobých naplavenin, které umí jen rozkrádat dotace, ale s evropskou kulturou nemají více společného než konzumaci výrobků, které pochází z umu a svobodného rozvoje západních demokracií (nikoli východních despocií, jakým ta EU tak leží v žaludku, pane Machu).

7 7
možnosti

Od té doby, co na konci sedmnáctého století Turci u Vídně prohráli, nehrozilo Evropě, že Evropou být přestane.

Pokud ale zaměníte Evropany za africko-arabskou směsku prostě tím, že necháte přivandrovalé rozmnožit se a původní obyvatele přečíslit, Evropa zmizí. K tomu stačí, aby se nepodařilo obrátit tok nezvaných hostů.

-

Chcete-li vidět budoucnost evropských metropolí, jeďte si prohlédnout Bejrút.

9 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 32,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky