Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R10a36d57e34k 86K19o43h88u29t

13. 7. 2019 22:26

Omezit chlastání a hulení a bude po proklamovaném příjmu z těchto činností. Obě činnosti stejně přinášejí druhým problémy.

4 0
možnosti
ZD

Neznám odůvodnění daně za plyn k vytápění. S ostatními daněmi nemám problém. Velký problém ale mají truhlíci, kteří troubí, že slušný politik daně NIKDY nezvyšuje. Věřím, že autor, co porodil ve velkých bolestech toto moudro nevynechá jedinou demonstraci a mává a mává...

2 21
možnosti
Foto

To je jako kdybyste kdysi řekl, že z označováním židů nemáte žádný problém, protože vás se to netýká.

18 3
možnosti
LH

Pane Machu, připojte se k Trikoloře a buďte vidět a slyšet.

6 2
možnosti
ZD

S takovými názory - viz poslední věta - uspěje leda tak na demonstracích.

1 1
možnosti
KV

Až na to, že to byly pravicové vlády, které zvyšovaly daně. Když se formovala vláda ODS Petra Nečase, tak jsem upozorňoval jednoho troubu, že ta vláda zvýší daně. Což se také stálo, zvýšila se všem občanům DPH. To snižování daní dle receptu ODS bylo snižování daní korporacím atd. Doplatili na to důchodci, nezaměstnaní a invalidé.

Pan Mach nikdy nepracoval. Po škole vedl Klausovi CEP, je nebo byl členem dozorčích či jiných rad. Jenom členství v jedné radě mu neslo cca 65 tis. Kč, nejde to říct přesně, protože se zveřejňují přijmy celé rady a tak bychom mohli pokračovat.

Poslanec EU, teď zjistil, že Svobodní jsou zu grunt, tak se snaží chytit někde jinde

4 13
možnosti
JR

J52a70n 46R46á36ž

13. 7. 2019 17:35

To neustálé zvyšování toku peněz od občana ke státu je nutno neustále připomínat.

R^R^

Když nejdou šířit fakta o okrádání občana státem a o zrychlujícím se bobtnání výdajů státu na jeho provoz ve standardních mediích (TV, noviny) je nutno využít všechny možnosti internetu.

Když ekonomika státu bude i téma pro některé řečníky při nových demonstracích, možná pak nebudou mít tak trapný průběh, jako měla nedávná Letenská.

Lidí, jako je Minář, Roll nebo Svěrák, či Geislerová se Babiš nebojí, ale když na demonstracích budou mluvit lidé, kteří budou bušit do vlády znalostmi a ne planými hlesly, určitě to s ním hne, protože to může změnit i podporu jeho strany od lidí, kteří nejsou hloupí a začínají vnímat kam levicová politika této vlády stát vede.

21 0
možnosti
KK

Hnus velebnosti. :-/

Naštěstí se mě týká jenom trochu ten alkohol.

Ale co bude příště?

3 1
možnosti
ZD

Příště zase ráno vyjde slunce a večer zapadne. Nebojte.

2 0
možnosti
ZB

Nejsmutnější na tom ale je, že v Česku se neblýská na lepší časy, protože tady není politická strana, která by byla pracovitá, nekradla a byla také erudovaná. Pokud tedy něco přijde po koalici s ANO, pak to bude jen horší. To nejsou dobré vyhlídky!

4 9
možnosti
IV

No, ono už to horší být nemůže. Nezapomeňte, že tahle vláda takto mizerně hospodaří s našimi(!!!!) penězi v době nebývalého hospodářského růstu, který jí v podstatě spadl do klína. A pokud jde o to kradení ostatních stran, nedělejte si iluze! ANO už několik korupčních afér má ( Brno apod.), u pana premiéra nejde o korupci, ale o patrně dotační podvody a uvidíme, co se ještě najde, až tahle sektička vyklidí pole.

10 2
možnosti
JS

Já bych pochopil zvýšení daní, kdybych viděl, že se opravdu stát snaží šetřit, ale když pak vidím odměnu pro ředitele zpolitizované ČT ve výši přesahující 2 miliony, podobně to běží i v dalších státních nebo polostátních strukturách a k tomu ty předražené nesmyslné cesty poslanců, senátorů a radních do exotických zemí s výsledkem pro stát, či město nulovým, ale spíše záporným, tak se mi fakt nechce platit daně žádné, i když je mi jasné, že bez daní to nejde.

19 2
možnosti
RC

1) CT neni statni a tedy s danemi nesouvisi. SOuvisi pouze s koncesionarskym poplatkem, ktery se uz dlouho nemenil. A ano uvedomuji si, ze je to vlastne dan. Ale fakt nevidim provlem, aby reditel instituce s rozpocten 8 mld. mel takovy plat.

3 4
možnosti
RM

Pak přijde na řadu cukr, sůl a tuky.

6 1
možnosti
MT

Zajmave, ze na tyto opravdove problemy, ktere postihuji snad kazdeho, se ta pochybna a kontraverzni demonstrace "milionu chvilek" nesejde. Rv

10 6
možnosti

A kdo brani vam, abyste se s dalsimi lidmi, ktere to postihne, sesel? Nebo vas jen rozciluje, ze nekdo fakt zvedne ten zadek a jde demonstrovat (pricemz srovnavani legitimni cinnosti vlady a trestne stihaneho premiera ve stretu zajmu je ponekud mimo), misto aby akorat nadaval na internetu nebo u piva, jak to delate vy?

11 4
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky