Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN
AL

Zasloužená karma.

R^

9 2
možnosti
Foto

Jistě je možné rozdělit jedince do dvou zásadních skupin. Ta jedna se přes všechna nebezpečí snaží léčit, operovat atd. tam, kde lékařská péče buď není vůbec, nebo je natolik mizerná, že se to de facto nepozná. Lékaři bez hranic poskytují péči bez ohledu na původ, rasu, náboženské vyznání atd. Od nemocných se peněz nedočkají. Jestliže k tomu vyloví nějaké topící se chudáky, je to ve smyslu jejich konání.

Pak je druhá skupina, která na všechny kašle a kouká jen na sebe. Je jim zcela jedno, co se děje jinde. Nicméně profituje z toho, že před několika desítkami let jiní lidé přišli, aby je zbavili nadvlády nacistů. Kolik jich přitom položilo svůj život se nedá dost dobře spočítat.

P.S. Abych předešel nedorozumění. Myslím si, že převážení migrantů z Afriky a odjinud je pro jisté skupiny velmi dobrý byznys. Ale Lékaři bez hranic v tom nejedou.

7 25
možnosti
Foto

Věřím tomu, že to dělají nezištně a z idealismu, ale nemyslíte, že režie lodí křižující Středozemní moře a lovící naivky, kteří sedli na lep pašerákům, poněkud notně požírá fondy, do kterých lidé a různí donátoři přispívají v dobré víře, že budou použity na přímou lékařskou pomoc těm nejpotřebnějším v nejchudších oblastech světa? Místo toho jsou použity na záchranné taxi pro lidi, kteří až tak potřební nejsou (když jsou schopni dát dohromady 10 000 dolarů nebo ekvivalent v eurech). Mimochodem je to částka, kterou bych dával těžko dohromady i já.

32 2
možnosti

Rv

Tak ti nevím!

Martina Moudrá, Vladimír Šťastný, Slavomír Beneš, Jan Havran a další pomlouvají Piráty, aby zachránili tandem Zeman-Babiš a vládu trestně stíhaného premiéra na věčné časy. Ano, Piráti jsou tím největším ohrožením! Kupředu levá, zpátky ni krok!

Piráti jsou mladí, neustálení, nevycválaní, ale krystalizují se správným směrem. Zpráva Macha ze Svobodných zní spíše jako pomluva. A není divu. Již od počátku si pana Macha hýčkal Václav Klaus st., nyní si ho možná přijme pod svá křídla Václav Klaus ml. Stejná rodina, stejný myšlenkový směr, jemuž pozadí již dávno nedůvěřuji.

:-)

2 41
možnosti
Foto

Teda pane doktore, jak jste vykoumal souvislost mezi Piráty a Zemana s Babišem v našich příspěvcích se mi jeví poněkud záhadnou:-). Ale nejste zdaleka jediný. Pod mým včerejším blogem mi přišla reklamovat celá řada diskutérů to, že ignoruji klimatické změny, ačkoli tam o tom nepadlo ani slovo. Chápu, že se v celé řadě otázek neshodneme, ale tomu, co zde provozujete se říká zřejmě předpojatost. nebo ne?

19 2
možnosti
Foto

To je tak ubohý, demagogický a manipulativní text, že bych to čekal od výrazně méně vzdělaného člověka. Ačkoliv.... vaše neschopnost ve vedení Svobodných už leccos naznačovala.

4 27
možnosti

Také bych to tak nějak viděl.

Petr Mach odmítá Evropskou unii, ale peníze od ní jako europoslanec si bral ochotně. Svým odmítáním EU se řadí do jednoho šiku ke komunistům, okamurovcům, zemanovcům, babišovcům, odeesákům, trikoloristům a dalším destruktorům, což je v dnešní době světové globalizace a v době hybridní války velmi riskantní! :-)

2 17
možnosti

Rv

Tak ti nevím! Zdá se, že Svobodní se přiřazují ke komunistům, zemanovcům, babišovcům, okamurovcům, odeesákům a dalším ve svém strašení z migrantů. Výsledky strašení jsou úspěšné, přinášejí stranám populistické body, i když tu žádné imigranty nevidíme.

:-)

3 16
možnosti
FB

Mach je teď apoštol Trikolory... :)

2 0
možnosti
JH

J73a38n 65H30a82r51v33a43n

22. 7. 2019 9:28

Ale vždyť to tak je odjakživa: Piráti = loupit, krást, vraždit.

Nechápu že se tomu někdo diví :-/

24 3
možnosti
Foto

Tak tohle nemá chybu: "Aby ale vybrali sto tisíc ze vstupného, museli vynaložit 2miliony korun z rozpočtu městské části, aby sál, kapelu a bohatý raut zaplatili."

Zdroj: https://machpetrmach.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721763

Třikrát sláva Pirátům ;-D

28 2
možnosti
Foto

Ano, Piráti jsou novodobí bolševici dneška, s tendencí se fašizovat. Jsem zvědavý, kdy to dojde jejich voličům.

23 3
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 34,98
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky