Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fialova vláda podporuje zákaz "smradění" spalovacími motory. Na drahé elektromobily si ještě další dva roky pro všechny členy svých rodin něco hezky ze svých přehnaně vysokých platů naspoří. No, a jestli snad někdo z občanů nebude mít na drahé auto za 3 roky peníze, naši vládu zajímá vážně úplně minimálně.

3 2
možnosti
RK

Ono se za tři roky musí kupovat drahé auto?

0 1
možnosti
Foto

Pro nás, coby zapřisáhlé odpůrce všeho nového a jiného, bude ekonomickou katastrofou všechno.

I kvůli lidem, jako ráčíte být sám.

6 11
možnosti
Foto

V tomto se mýlíte. Vy jste pro zákaz vývoje nových spalovacích motorů ? Mach je přece proti těmto zákazům. Ať lepší technika a lepší uspokojování dopravních služeb zvítězí nad tím méně lepším, nebo ať tu koexistují oba způsoby. Čas pak ukáže, který směr bude ten lepší.

10 0
možnosti
Foto

Pane Machu, těšíte se na úspěch německé AfD. Víte, že požaduje zrušení Benešových dekretů? Vaše SPD je také pro vystoupení z NATO. Pokud vystoupíme a Německo na nás zaútočí, protože si bude chtít vzít Sudety, jak byste to řešili? Myslíte, že bychom se ubránili?

6 6
možnosti
MK

Proč by na nás z Reichu útočili?

4 1
možnosti
Foto

S těmi spalovacími motory s Vámi souhlasím, zakazovat by se neměly. Ale jen nechápu proč se do Evropského parlamentu cpete, když máte v programu vystoupení z EU? Logičtější by bylo na domácí scéně dělat vše pro toto vystoupení. Snaha o vstup vaší strany do Evropského parlamentu působí dojmem, že vám jaksi jde jen o korýtka.

5 6
možnosti
LH

Neboli byste chtěl, aby v europarlamentu neexistovala opozice a tamní věčná obří koalice měla 100% a ne jen 70%?

7 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky