Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bravo pane Machu! Reagoval jste, jako vždy v Europarlamentu! Věcně, jasně stručně s podloženými argumenty! Je Vás tam v té jámě lvové opravdu škoda! Promiňte mi tu opovážlivost, ale v Europarlamentu v tomto složení NEMÁTE ŠANCI NĚCO PROSADIT!!! Potřebujeme Vás zde v České republice, kde se donedávna jen bořilo naše hospodářství, kultura a i sebevědomí občanů! Spolupracovat s Vámi by byla ČEST!!!!!!R^

34 2
možnosti
Foto

Mach? To je ten, co vyštudoval vejšku na žižkově a pak se poflakoval, až přišel na to, že kritizovat EU je dobrej nápad, kterej ho vynese nahoru. A tak se stal europoslancem na vysoké noze, kterej za to dostane celoživotní penzi. A vy ho voláte na pomoc? Jen aby se na vás ne.....l.

1 2
možnosti
OP

Potřebná informace R^. Zcela zásadní je odhalení Jourové u fungování EK. Členové EK pouze úslužně ohýbají hřbety a to je děs

47 2
možnosti
Foto

No jo plácalové na vzestupu - ona EK o ničem nehlasujéééé no co to jéééé, ono proč by měla, když od hlasování je Europarlament, ono u nás vláda o nečem hlasujéééé a nebo to posílá do Poslanecké sněmovny? Fakt, lidi , jste naprostí hlupáci.

0 0
možnosti
TV

Palec nahoru za clanek, pane Machu. Je treba si ozivit jmena (prakticky stale stejnych) kolaborantu..omlouvam se za vyraz, ale jinak to nevidim..koho chleba jis, tomu zadek...

80 3
možnosti
PK

P75a27v75e23l 72K34r65á46l

23. 5. 2017 20:51

Alespoň tam se zůčastnili a hlasovali,zatímco takový Mach jen bere prachy a nemaká ;-D

4 49
možnosti
BC

Ta závist je strašná věc, jak se s ní žije? :-)

24 3
možnosti
Foto

Od vás klasické překrucování reality a demagogie.Rv

Evropský parlament nevyzval k udělení sankcí ČR, ale schválil usnesení o tom, že se budou dodržovat dohody, které byly dávno schváleny a to včetně sankcí v těch dohodách obsažených.

Pokud bude nějaká sankce na ČR uvalena tak to nebude vinou toho usnesení, ale vinou vlády, že ČR neplní své závazky.

Nebo vy máte něco proti tomu, že stát plní to k čemu se zavázal?

8 82
možnosti
MZ

Tohle je demagogie nějvětšího zrna a přesně se dostáváme k tomu, proč má být vždy svoboda nadřazena demokracii. Tedy, "demokraticky" se odhlasovalo, že si státy rozdělí uprchlíky a ty státy co hlasovaly proti mají smůlu. Dobře, demokracie, ale svoboda jednotlivých států je daleko důležitější a pokud se EU takto chová, chová se tak, jak jsem psal. Tedy, z deseti lidí si děvet odhlasovalo, že toho desátého znásilní. A ten desátý se brání. Takže si těch děvět odhlasuje, že když se znásilnit nenechá, dostane ještě po hubě. Krom toho, nepamatuji se, že by jakákoliv strana toto měla ve volebním programu, nepamatuji se, že volení zástupci v EU parlamentu se o tomto zmiňovali, nepamatuji se, že kvóty kdokoliv z nich politicky obhajoval, nepamatuji se, že by jakýkoliv český politik vystoupil a řekl, chceme kvóty, nepamatuji, že by někdo zmínil, kolik to bude stát, nepamatuji se, že by někdo zmínil rizika a vzal je na sebe. A už vůbec si nepamatuji, že by někdo zmínil, že ho zájmy České Republiky v EU parlamentu nezajímají. Takže milý pane Polický, schvalujte si a radujte se nad čím chcete, to je Vaše svobodné právo. Ale vemte za svou radost nějakou zodpovědnost. A otázka, kolik jich u sebe ubytujete?

78 2
možnosti
MC

M29a12r74e66k 43C98o25z38l

23. 5. 2017 20:26

Nemůžete vyvolat hlasování o pokutě pro Řecko za porušování podmínek Schengenu? Jinak díky za osvětu ohledně Top09.

25 0
možnosti
MZ

Jinak za článek dva bludišťáky a tři Šebestové, díky.

6 0
možnosti
JH

J71i65ř43í 90H34r42b63e75k

23. 5. 2017 19:36

Díky za informace i upozornění, před volbami se tyhle věci fakt šiknouR^;-)

38 1
možnosti
PK

P43a70v46e98l 28K16r10á93l

23. 5. 2017 20:53

Ano,víme kteří politici chtějí od své vlasti,aby plnila to,k čemu se zavázala,jak jinak na ni být hrdí

2 2
možnosti
MZ

A co na to voliči Stanů a Stopky?

9 1
možnosti
Foto

Ti jsou nadšením celí bez sebe a dnes je jasné, že Gazdík bude premiérem.

2 1
možnosti
PK

Tak první desítku migrantů si ubytují u sebe, peněz mají dostatek...je to hnus..

17 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky